Tekmovanja

nedelja, 10. maj 2015, 20.24

Starejši dečki končali z nastopi

Ekipa starejših dečkov Fužinarja je v letošnji sezoni nastopala v A ligi, kjer pa si niso uspeli priboriti nastopov v polfinalu oz med 8 najboljšimi slovenskimi ekipami. Zaigrali so na turnirju za mesta in na koncu osvojili 12. mesto v državi.

 

Ekipa Fužinarja je nastopila v Hočah, kjer so nastopili poleg domače ekipe Hoče natopili še ekipi Črnuče ACH in Calcit Volleyball. Slednji so bili nasprotnik Fužinarja v prvi tekmi. Kamničani so bolje začeli, a so jih igralci Fužinarja ujeli in prišli celo do set žoge, a so po dveh napakah morali predati zmago v prvem nizu nasprotnikom. Po stresnem zaključku prvega niza se niso uspeli pobrati, zato v drugem niso več prikazali igre, ki bi jim lahko prinesla zmago. V drugi tekmi so Črnuče ACH premagale Hoče, zato sta se za 9. mesto pomerili Črnuče in Calcit, slednji pa so na koncu osvojili 9. mesto. V tekmi poražencev je Fužinar zaigral proti Hočam. V prvem nizu so ponovno imeli priložnosti za zmago, a ponovno bili premalo zbrani, da bi uspeli dobiti niz. Zgodba iz prve tekme se je ponovila in so v drugem nizu spet preveč popustili, da bi si lahko priigrali kaj več. Zadovoljiti so se morali z 12. mestom v Sloveniji, kar pa je navsezadnje po dolgih letih brez A lige premik v pravo smer in dobra popotnica za naprej.

Največ točk za Fužinar je dosegel Žan Adam, ki je bil s 16 točkami najučinkovitejši igralec. Sledili pa so mu Primik s 7 točkami, Gradišnik 6, Petek 5, ter Ramšak in Mori po 4 točke. 

OK Fužinar

Read 1413 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si