Varstvo podatkov in piškotki

Varstvo osebnih podatkov

Odbojkarski klub Fužinar SIJ Metal Ravne bo preko svoje spletne strani na domeni www.okfuzinar.si varoval zasebnost vaših podatkov, ki bodo stekli v podatkovne baze na strani in spletnem strežniku ter jih ne bo posredoval tretji osebi, razen če lastnik podatkov ne zahteva drugače.

Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo vaših podatkov, ki jih vnesete in posredujete v strežnik.

Za zaščito in kakovost podatkov bomo skrbeli z ustreznimi ukrepi, ki jih izvajamo mi in ponudnik gostovanja (HITROST.COM d.o.o.)

Odbojkarski klub Fužinar SIJ Metal Ravne ne odgovorja za vsebine in potencialne škodljive zapise na zunanjih povezavah, ki so vključene na domeni www.okfuzinar.si.

Piškotki (ang. "cookies")

Na domeni www.okfuzinar.si za boljšo uporabniško izkušnjo priporočamo uporabo piškotkov (ang. "cookies"), ki se shranijo v pomnilnik vaše naprave. Zagotavljamo, da piškotki na naši strani ne bodo škodovali vašemu sistemu, prav tako pa se zavezujemo, da z njimi ne bomo posegali v vaše pravice zasebnosti.

Spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Začasni oz. sejni piškotki

Ti piškotki se ne bodo shranili na vašo napravo in so nujno potrebni, da lahko stran odprete v vašem brskalniku.

Trajni oz. shranjeni piškotki

Trajni piškotki se bodo shranili na vašo napravo, saj vsebujejo podatke o tem, ali ste našo spletno stran že obiskali. Piškotek se bo z vaše naprave samodejno odstranil po 30 dneh od zadnjega obiska strani.

Lastni piškotki

Lastni piškotki zagotavljajo, da delujejo vse dodatne funkcije na spletni strani, kot je na primer obrazec za pošiljanje sporočil.

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si