sobota, 15. december 2018, 19.30

Zadnji tekmovalni teden v letu razburljiv

Odbojkarji Fužinarja so v preteklem tednu odigrali zadnje tekme v letošnjem koledarskem letu. Druga ekipa je že v sredo odigrala tekmo proti Šempetru II in zmagala s 3:0, prva ekipa je v četrtek izgubila s Framom s 3:1. Odlični so bili danes igralci male odbojke, ki so v Mežici v sezono vstopili odlično in dvakrat zmagali z 2:0.

Druga ekipa Fužinarja je v sredo odigrala tekmo proti SIP Šempetru II. V prvem nizu so bolje začeli gostje, a so domači hitro dvignili nivo igre in nato odlično odigrali do konca. Po vodstvu z 1:0 so nekoliko padli v igri, kar so Šempetrani izkoristili. Ekipi sta se v drugem nizu dobro borili, a v končnici so domači predvsem po zaslugi odličnega servisa dobili niz s 26:24. Izenačeno tekmo so gledalci lahko spremljali tudi v tretjem nizu. Obe ekipi sta se borili za vsako točko, tudi tokrat pa so domači v končnici uspeli priti do dveh točk prednosti, s 25:23 so dobili še tretji niz. To je bila tretja letošnja zmaga za drugo ekipo, prva s 3:0. Pod vodstvom trenerja Ježa so za Fužinar II nastopili: Hribernik 12 točk, Fink 11, Podričnik 11, Tominc 10, Beondič 4, Merkač 3, Krajnc A., Navodnik, Maček, Krajnc K. in Ranc.

V četrtek so tudi člani nastopili na domačem parketu, na Ravnah je gostovala ekipa Frama. V prvem nizu so igralci Fužinarja odigrali odlično in povedli z 1:0. A v drugem nizu so slabše sprejemali servis, gostje so prikazali tudi odlično predstavo v bloku, zato je bil izid poravnan na 1:1. Nato pa so gledalci lahko spremljali izjemno borben in izenačen obračun, saj sta se oba naslednja niza končala na razliko. V samem zaključku tretjega niza so domači zgrešili preveč servisov, zato je slednji pripadel Framu z 28:26. Enak razplet je bil v četrtem setu, obe ekipi sta se izmenjevali v vodstvu. V končnico so bolje vstopili domači, saj so prvi prišli do set žoge. Nato je sledil slabši sprejem domačih, dober blok  in še učinkovit protinapad Frama, s čimer so zmagali še zadnji niz na tekmi s 26:24. Pod vodstvom trenerjev Veličkovića in Ježa so za Fužinar nastopili: Levar 22 točk, Tisovnik Enci 13, Šavc 12, Podričnik 11, Ramšak 4, Tominc 3, Primik 1, Adam 1, Golob, Vučetić in Ranc, manjkali so Lednik, Mandl in Glinšek. Obe ekipi Fužinarja prvenstvo v 2. in 3. DOL nadaljujeta 19. januarja.

Danes so na turnirju 1. kroga nastopili igralci male odbojke. Pod vodstvom trenerjev Zmagaja in Veličkovića so odigrali tekmi proti Mežici in Korvolleyu. Prvo tekmo proti Mežici so dobili z 2:0 (3,5), drugo tekmo proti Korvolleyu pa z istim rezultatom 2:0 (4, 4). Z odlično igro so prepričljivo napredovali v 2. krog tekmovanja za Državno prvenstvo v mali odbojki. Čestitamo ekipi za napredovanje!

Prebrano 97 krat Zadnje urejanje: sreda, 02. januar 2019, 19.00