Klub

torek, 01. januar 2019, 19.32

Nova spletna stran

Za vstop v leto 2019 smo za vas pripravili popolnoma prenovljeno spletno stran OK Fužinar SIJ Metal Ravne! Dodali smo nove interkativne vsebine, pomembne informacije pa najdete v bolj pregledni razporeditvi vsebin strani.

Rezultati tekem

Največja novost so gotovo rezultat zadnje tekme, napoved naslednje tekme in rezultat tekme, predvajan v živo, katero smo pripravili v sodelovanju Odbojkarsko zvezo Slovenije in vam bodo aktualne informacije o naši ekipi podajale v realnem času.

Modernizacija strani

Stran je sedaj popolnoma prilagojena za mobilne naprave, spremljali nas boste lahko kadarkoli od kjerkoli. Poleg popolne tehnične nadgradnje strani smo posodobili tudi grafični izgled, ponovno unikaten in značilen za naš stil - odločen, pregleden in preprost.

Vsebine strani

Prilagodili smo tudi razporeditev vsebin na strani. Novice so za večjo preglednost razdeljene med tri nove kategorije - Tekmovanja, Klub in Obvestila. Ločeno pa predstavljamo stran za Odbojkarsko šolo, saj želimo informacije v povezavi z njo postaviti bolj v ospredje in dostopne vam.

 

Read 1493 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si