Klub

četrtek, 20. junij 2019, 10.54

Tabor jeklene volje in zaključni piknik uspela

OK Fužinar je letos organiziral že 10. zaporedni tabor, tokrat z novim imenom. Kot do sedaj je bil zelo dobro obiskan, saj se ga je udeležilo 27 otrok, ki so se skozi leto potili v dvoranah. Zato je tabor še toliko več vreden, saj naša mladina lahko uživa ob športnih aktivnostih v naravnem okolju. 

Po petkovem zboru so fantje na dveh igriščih opravili trening, ki so ga zaključili s krajšim turnirjem znotraj skupin. Po večerji ob tabornem ognju je sledilo umivanje in nočni počitek. Nekateri so ga izkoristili bolje, drugi pa so noč skoraj prebedeli. A zjutraj ni bilo časa za dolgo spanje, saj se je skupina že kmalu po zajtrku odpravila na Ivarčko jezero, do poligona za paintball. Prve borbe so uprizorili naši najmlajši, ki so se po koncu tekem odpravili proti koči. Na svoj račun so prišli tudi starejši, ki so se zelo dobro borili v igri paintballa. Po koncu je sledil še pohod nazaj. Skupno sta skupini prehodili preko 13 kilometrov, zato bi lahko cel popoldan namenili počitku. A naši igralci so v dobri kondiciji in polni energije, zato smo naredili šest ekip in se pomerili še na turnirju v odbojki. Po večerji ni bilo več veliko junakov, ki bi si želeli prebedeti noč. Zaradi utrujenosti je bilo spanje po urniku :) 

Za prvo skupino se je nedelja pričela že ob 3.00, saj so odkorakali proti sončnemu vzhodu na Uršljo goro, nato pa se vrnili na zajtrk. Po zajtrku so se že začeli skupini pridruževati tudi starši, ki so se priključili pohodu na Uršljo. Pohvale vsem, ki so uspešno osvojili goro. Na vrhu smo imeli tudi krst, saj je bil naš Bogdan prvič na Uršlji. Po krajšem odmoru na vrhu se je skupini že mudilo na zaključni piknik na Ledinah. V prijetnem in sproščenem vzdušju smo se družili do večera, ko smo tudi uradno končali uspešno sezono.

Fotogalerija tabora: https://www.facebook.com/pg/okfuzinar/photos/?tab=album&album_id=701141396987965

Vse naše člane vabimo še na Trophy Tour, ki bo v soboto 22. junija ob 11. uri na platoju pred DTK-jem ter na tekmo članskih reprezentanc Slovenije in Egipta. Slednja bo 28. junija ob 18. uri v dvorani OŠ Prežihovega Voranca. Vstopnice po ceni 10 € bodo v prodaji na blagajni DTK-ja teden pred tekmo in na dan dogodka v dvorani.

OKF

Read 1377 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si