petek, 25. september 2015, 09.10

Člani remizirali, mladinci odigrali krstno tekmo Pokala Slovenije

V tem tednu so bili odbojkarji Fužinarja zelo aktivni. Člani so v torek gostovali na pripravljalni tekmi v Šempetru, v sredo pa so mladinci odigrali krstno tekmo Pokala Slovenije.

 

V torek je članska ekipa Fužinar Metala odigrala pripravljalno tekmo v Šempetru. Pri povratniku med prvoligaši je bil rezultat izenačen, na koncu sta se ekipi razšli z rezultatom 2:2. Ekipa je nastopila skoraj v popolni postavi, manjkala sta le Borko in Čuk. Prvi zaradi študijskih obveznosti, drugi zaradi poškodbe. Oba igralca bosta v soboto in nedeljo že v kadru za turnir Bazoviških žrtev, ki tradicionalno poteka v Opčinah pri Trstu.

Ekipa Fužinar mladi, za katero nastopajo mladinci in kadeti, pa je v sredo odigrala tekmo drugega kroga Pokala proti članski ekipi OK Braslovče. V prvem nizu jih je boljše igre stala predvsem začetna nervoza, saj so pravo igro prikazali šele v zaključku, a je bilo prepozno za dobljen uvodni niz. Sprostili so se šele v drugem nizu, igrali enakovredno z Braslovčani, nekaj napak preveč pa jih je stalo zmage v drugem setu. V tretjem nizu pa je igralcem Braslovč uspelo nekaj dobrih serij na servisu, zato so tekmo dobili s 3:0. Za mlade igralce Fužinarja je bila to dobra izkušnja, saj so prvič nastopili v tem tekmovanju. Seveda bodo v naslednjih letih redno nastopali v tem tekmovanju, upajmo tudi, da bodo že nasledjo sezono imeli priložnost nastopati in se dokazati v druščini tretjeligašev.

Že danes jih čaka nova pripravljalna tekma, saj na Ravne ponovno prihaja Mežica.

OK Fužinar

Prebrano 902 krat Zadnje urejanje: torek, 16. oktober 2018, 20.28