četrtek, 30. januar 2014, 08.43

V zeleni skupini začeli z zmago

V prvi tekmi zelene skupine so odbojkarji Fužinarja gostili ekipo Triglava. Po zaostanku z 2:0 v nizih je Fužinar zmagal z rezultatom 3:2.

 

V prvem nizu so sicer dobro in odločno začeli domači, ampak hitro so pobudo prevzeli igralci Astec Triglava. V prvih dveh nizih so po dobri igri povedli z 0:2. Ta zaostanek pa je prebudil odbojkarje Fužinarja, ki so zaigrali veliko bolje v napadu, bili so borbeni v obrambi, to pa je bil recept za uspeh, saj so dva niza dobili suvereno in o zmagi je odločal skrajšan 5. niz. Ponovno so odločno začeli domači, ampak Triglav se ni dal, saj je do konca držal korak s Fužinarjem. Pri rezultatu 14:13 so po minuti odmora na zahtevo domačega trenerja Ivartnika gostje naredili napako na servisu, kar je pomenilo zmgao Fužinarja s 3:2. Fužinar je na tekmi igral brez prvega libera Stravnika, ampak tudi mladi Libnik je dobro opravil svojo nalogo.

Za Triglav so nastopili: Lužovec 1, Hafner 2, Kok, Bilandžič 22, Vene, Močnik 7, Rop 14, Bežek, Kržišnik 2, Hafner, Kok 15, Rezar 3, trenerja Maček in Krivec.

Za Fužinar so nastopili: Jež M. 2, Šavc, Ciganović 9, Radjenović, Jež J. 19, Sobočan 5, Hunt 23, Levar, Valentan 6, Abraham 5, Libnik, trenerja Ivartnik in Merkač.

Že to soboto ste spet vabljeni v domačo dvorano, kjer bo na sporedu tekma proti Krki ob 18. uri. Ponovno bo tekma zelo pomembna, z zmago in ugodnim razpletom druge tekme, pa lahko Fužinar celo zasede vrh lestvice zelene skupine!

OK Fužinar

Prebrano 1086 krat Zadnje urejanje: torek, 16. oktober 2018, 20.27