nedelja, 02. februar 2014, 17.38

Tudi v drugi tekmi zelene skupine Fužinar do zmage

V drugi tekmi zelene skupine je Fužinar igral v domači dvorani proti Krki. Z dobro igro so zasluženo zmagali s 3:0!

 Po zmagi nad Triglavom v sredo, je Fužinar verjel v nove točke tudi proti Krki. Z dobro igro so se uspeli Krki oddolžiti za poraz v predzadnjem kolu rednega dela 1.DOL, takrat so v Novem mestu izgubili s 3:0. V pomembni tekmi zelene skupine pa je slavil Fužinar z istim rezultatom - 3:0. Domači so začeli zelo odločno in samozavestno, saj so že v začetku niza povedli in prednosti do konca niso izpustili iz rok. Enak razplet je bil tudi v drugem nizu, niza pa sta se končala na 16. in 17. točki, v obeh pa je ekipa Fužinarja zelo dobro servirala. V tretjem nizu je Fužinar obdržal nivo svoje igre, Krka pa je uspela popraviti sprejem in servis. V tretjem nizu je Krka do zaključka niza ohranjala izenačen rezultat, ta pa je obetal napet zaključek tekme. Pri rezultatu 18:18 je Fužinar zaigral še bolje, si priigral nekaj točk prednosti in je ni več izpustil iz rok. Tretji niz je Fužianar dobil s 25:21, kar pa je pomenilo zmago s 3:0!

Za Krko so nastopili: Brulec 13, Ožbalt, Erpič 2, Kosmina 1, Kastrevec 1, Rastoder, Vesel, Kos 7, Pucelj 3, Longar, Žlajpah 8, Turk 3, trener Rojc.

Za Fužinar so nastopili: Stravnik, Jež M. 4, Šavc, Ciganović 15, Radjenović, Jež J. 12, Sobočan, Hunt 9, Levar, Valentan 2, Abraham 10, Libnik, trenerja Ivartnik in Merkač.

Ekipo Fužinarja čakajo tri gostovanja, vabljeni že to soboto v Šoštanj! Pomoč s tribun bo zelo dobrodošla, saj bo do konca prvenstva pomembna vsaka točka. Tekma je ob 19. uri v športni dvorani v Šoštanju.

OK Fužinar

Prebrano 1100 krat Zadnje urejanje: torek, 16. oktober 2018, 20.27