Tekmovanja

sreda, 29. september 2021, 21.26

Članska ekipa v soboto pričenja s 1.B ligo

Članska ekipa se na novo sezono pripravlja od 16. avgusta. Priprave gredo po načrtih, zato se ekipa, treneski štab in tudi vodstvo kluba že veseli prihajajočih tekem v 1. B Državni odbojkarski ligi za moške.

 Izjava trenerja Bogdana Veličkovića pred pričetkom lige: 

"Po več kot 20. letih dela v odbojki, lahko rečem, da še nisem delal s tako odličnimi fanti, vrhunski ljudje, predvsem pa vrhunski delavci, kar je temelj za cilje katere v imamo v tej sezoni. Mislim da po 4 in pol letih, kolikor sem na Ravnah je prišel čas da naredimo korak naprej z člansko ekipo. Mladi fantje s katerim smo delali vsa ta leta so dozoreli, izkušenejši so, motivirani in zelo lačni uspehov. Zasedba je domača, Koroška, razen BIH reprezentanta Makaša, ki je letošnja okrepitev. Glede na potek priprav, fantje so pridni, motivirani, veliko sebe dajejo da pridemo do cilja -  1. ali 2. mesto v 1.B ligi, ki prinaša kvalifikacije za 1.A ligo, kamor Fužinar spada. Ampak to moramo tudi pokazati na igrišču. Po odličnih rezultatih, katere smo dosegli v mlajših kategorijah, je prišel čas, da tudi člansko moštvo pripeljemo v vrh slovenske odbojke. Trdo delamo naprej proti našemu cilju."

Izjava kapetana Jureta Kasnika:

"Mislim, da se bo v letošnji sezoni biv hud boj za prvi dve mesti, ki vodita v boj za napredovanje v 1. A ligo. Ker smo lanski zasedbi dodali še okrepitev iz tujine, mislim da je realni cilj ekipe prav borba za ti dve mesti. Po mojem mnenju je liga še bolj izenačena kot lani, zato bo pomembno nabirati točke prav na vsaki tekmi, na koncu pa bomo videli kam nas bo to pripeljalo."

Za člansko ekipo se bo tekmovanje v 1.B ligi začelo v soboto ob 19.uri, ko naša ekipa gostuje v Hočah. Do prve tekme pred domačimi gledalci pa bo potrebno počakati do 3. kroga, ko bodo na Ravnah gostovali Radenci. Letos bodo tekme odprte za gledalce, vstop bo mogeč le z izpolnjevanjem PCT pogoja.

OKF

Read 508 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si