Tekmovanja

sreda, 09. december 2020, 22.13

Odbojkarji Fužinarja do druge zmage

Odbojkarji Fužinarja so po vseh težavah z okužbami odigrali šele peto tekmo v sezoni, prvič pa so nastopili v popolni postavi. To se je poznalo tudi na parketu, saj dvomov o zmagovalcu ni bilo niti v enem trenutku.

Domača ekipa je že na začetku tekme stvari postavila na svoje mesto, hitro so povedli z 8:5, do konca niza pa so prednost le še povečevali, končni rezultat je bil 25:12. Razigrana vrsta Fužinarja je tudi v drugem nizu hitro povedla, gostujoča ekipa pa tudi tokrat ni imela odgovora na raznovrstno organizirano igro Kasnika, ki je odlično razigraval celotno ekipo. Rezultat je bil dobljen drugi niz s 25:11. Velikokrat se zgodi, da se ekipe po vodstvu z 2:0 malenkost sprostijo, a temu tokrat ni bilo tako. Ekipa Fužinarja je odigrala še bolje in do končnice visoko vodila, zato je trener Veličkovič v končnici niza priložnost ponudil tudi mladima Vučetiću in Hriberniku. Tudi tretji niz se je končal s 25:11, vsi igralci Fužinarja pa so odigrali odlično. Pohvaliti gre tudi izkušeno gostujočo ekipo, ki se v nobenem trenutku ni predajala, a tokrat so igralci Fužinarja bili preveč razigrani in zasluženo zmagali.

Pri PRO Volleyu sta največ točk dosegla sprejemalca Mikl in Črešnik, oba po 4. V ekipi Fužinarja pa sta po 13 točk dosegla odlični Plesec in korektor Mori, 4 bloke in skupno 9 točk je prispeval bloker Fink. S 7 točkami in kar 91 odstotnim sprejemom gre pohvaliti tudi Podričnika, 6 točk je dosegel Pušnik, 4 pa podajalec Kasnik. Za Fužinar so nastopili še Knuplež, Lednik, Ranc, Golob, Levar, Hribernik in Vučetić.

Naslednja tekma ekipo čaka že v soboto, ko gostujejo pri Šempetru. Slednji so tudi letos koroško obarvani, saj v ekipi nastopata Pokeršnik in Boženk. Tekma je na sporedu ob 17. uri. 

OKF

Read 482 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si