ponedeljek, 23. november 2020, 07.03

Člani ob ponovnem začetku 1. lige neuspešni v Črnučah

 

Članska ekipa Fužinarja je po enomesečnem premoru in tudi po številnih zdravstvenih težavah ponovno odigrala tekmo. V  tekmi 11. kroga 1.B lige je gostovala v Črnučah, kjer do sedaj neporažena domača ekipa slavila s 3:0.

Naša ekipa ima težave od začetka sezone, zato je enomesečni premor prišel v pravem času. Večina igralcev se je vrnila na parket, a tokrat je manjkal kapetan Kasnik, ki je tekmo izpustil zaradi bolezni. Ekipa Fužinarja je v Črnuče prišla samozavestna in odločena, da si priigra točke. A v začetku prvega niza so domači odlično vstopili v tekmo, naši fantje pa so delovali preveč neodločno, da bi se lahko kosali z letos najboljšo ekipo lige. V prvih dveh nizih so domači bili boljši nasprotnik, naši fantje pa nikakor niso mogli vzpostaviti svoje igre, zato je bil zaostanek z 2:0 neizogiben. V tretjem nizu pa so naši fantje vendarle prikazali boljšo igro, zato je bil zadnji niz izenačen, obe ekipi pa sta se borili za vsako žogo. V sami končnici pa je popustila zbranost, manjkalo je tudi odločnih napadov, zato so Črnuče zasluženo slavile s 3:0. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: Lednik 1 točka, Beondič, Mori 10, Hribernik, Plesec 10, Ranc 5, Podričnik, Levar, Fink 5, Pušnik, Vučetić in Knuplež (L).

Naslednja tekma ekipo čaka že v sredo, ko gostujejo v Žužemberku, v soboto pa bodo doma nastopili proti Brezovici. Upamo, da bo ekipa končno začela igrati v popolni postavi in da se bo sezona nadaljevala po naših željah.

OKF

Prebrano 220 krat Zadnje urejanje: ponedeljek, 23. november 2020, 07.31