Tekmovanja

ponedeljek, 23. november 2020, 07.03

Člani ob ponovnem začetku 1. lige neuspešni v Črnučah

 

Članska ekipa Fužinarja je po enomesečnem premoru in tudi po številnih zdravstvenih težavah ponovno odigrala tekmo. V  tekmi 11. kroga 1.B lige je gostovala v Črnučah, kjer do sedaj neporažena domača ekipa slavila s 3:0.

Naša ekipa ima težave od začetka sezone, zato je enomesečni premor prišel v pravem času. Večina igralcev se je vrnila na parket, a tokrat je manjkal kapetan Kasnik, ki je tekmo izpustil zaradi bolezni. Ekipa Fužinarja je v Črnuče prišla samozavestna in odločena, da si priigra točke. A v začetku prvega niza so domači odlično vstopili v tekmo, naši fantje pa so delovali preveč neodločno, da bi se lahko kosali z letos najboljšo ekipo lige. V prvih dveh nizih so domači bili boljši nasprotnik, naši fantje pa nikakor niso mogli vzpostaviti svoje igre, zato je bil zaostanek z 2:0 neizogiben. V tretjem nizu pa so naši fantje vendarle prikazali boljšo igro, zato je bil zadnji niz izenačen, obe ekipi pa sta se borili za vsako žogo. V sami končnici pa je popustila zbranost, manjkalo je tudi odločnih napadov, zato so Črnuče zasluženo slavile s 3:0. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: Lednik 1 točka, Beondič, Mori 10, Hribernik, Plesec 10, Ranc 5, Podričnik, Levar, Fink 5, Pušnik, Vučetić in Knuplež (L).

Naslednja tekma ekipo čaka že v sredo, ko gostujejo v Žužemberku, v soboto pa bodo doma nastopili proti Brezovici. Upamo, da bo ekipa končno začela igrati v popolni postavi in da se bo sezona nadaljevala po naših željah.

OKF

Read 415 times Last modified on ponedeljek, 23. november 2020, 07.31

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si