Tekmovanja

torek, 25. februar 2020, 22.24

Člani ponovno do točke

Tokrat so bili aktivni samo odbojkarji Fužinarja, ki nastopajo v članskih ligaških tekmovanjih. Že med tednom je dve težki tekmi odigrala druga ekipa in zabeležila dva poraza proti izkušenejšim ekipam Mežice in Pomgrada II. Člani so nastopili v predhodno odigranem zadnjem krogu proti SIP Šempetru in tesno izgubili s 3:2.

Druga ekipa je v sredo nastopila v Mežici in po zmagi v uvodnem nizu popustila, domači pa so dvignili ritem igre in predvsem v končnicah unovčili izkušnje in tekmo dobili s 3:1. Že naslednji dan je drugo ekipo čakala še domača tekma s Panvito Pomgrad II, ki je v 3. ligi vzhod edina neporežena ekipa in si je praktično že zagotovila nastope v 2. DOL. Kljub temu so se naši fantje dobro upirali, a rezultat je na koncu vseeno bil 3:0 za goste. Naslednja tekma ekipo čaka 7. marca, ko se prične še 4. del 3. lige vzhod, ob 16. uri gostuje Slovenska Bistrica. 

Člani so nastopili na domačem parketu v predhodno odigranem 22. krogu 2. DOL za moške proti SIP Šempetru. Drugouvrščena ekipa lige je na Ravnah povedla z 2:0, nato pa so domači pokazali zobe in hitro znižali na 2:1. Ko je že kazalo, da bo Šempeter slavil s 3:1, so se domači znova zbudili in končnico 4. niza odigrali odlično in si priigrali skrajšani niz. Tega so začeli slabo in hitro zaostajali z 10:3, a ponovno zaigrali odlično in izenačili na 10. točki. A nato je sledil padec koncentracije, dve napaki na servisu in zapravljen sprejem sta pomagala gostom do zmage s 3:2. Kljub temu je ekipa Fužinarja igrala zelo borbeno, obe ekipi pa sta prikazali všečno predstavo. Naslednja tekma ekipo čaka v petek, ko gostujejo v Mariboru.

OKF

Read 872 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si