Tekmovanja

ponedeljek, 10. februar 2020, 11.45

Člani uspešni v Črnučah

V tem tednu je za našimi ekipami srednje uspešen teden. V sredo je naša druga ekipa tesno s 3:2 izgubila v Framu, članska ekipa je po odlični tekmi slavila s 3:0 v Črnučah. V nedeljo so na domačem parketu nastopili še starejši dečki, ki so v 1.B ligi zabeležili dva poraza.

Med tednom je naša druga ekipa nastopila v Framu. Pod vodstvom trenerja Ježa je nastopilo tokrat zgolj osem igralcev, saj je bolezensko stanje pustilo posledice. Kljub temu je ekipa v prvih dveh nizih igrala dobro in nadzirala potek srečanja. Po vodstvu z 2:0 pa so fantje nadaljevanje vzeli prelahko, kar so domači izkoristili in se razigrali. Sledili so trije izenačeni nizi, vsi pa so šli v roke domačim, ki so si zmago priigrali po preobratu. Za Fužinar so nastopili: Hribernik 25 točk, Ranc 16, Hovnik Rožen 12, Beondič 3, Navodnik 3, Mesner 2, Pakar in Krajnc. Naslednja tekma ekipo čaka šele  v četrtek 20. februarja na domačem parketu ob 18.30 proti vodilni ekipi Panvite Pomgrada II. V tem tednu bodo namreč kadeti nastopili v četrtek v Žužemberku in nedeljo doma. Vabljeni na turnir 1. kadetske lige, ki se prične ob 10. uri.

Sobota je bila v znamenju gostovanja prve ekipe pri Črnučah ACH II. Mlada in zelo nadarjena ekipa je na Ravnah prikazala dobro tekmo, zato so se naši fantje zavedali pomembnosti srečanja. A slednje se je odvijalo povsem po notah Fužinarja, ki je v vseh treh nizih prepričljivo slavil in zmagal s 3:0. Naslednja tekma ekipo Fužinar Sij Metala Ravne čaka v soboto ob 19. uri na domačem parketu, v goste prihaja Brezovica.

V nedeljo je na Ravnah potekal turnir 1.B lige starejših dečkov, poleg domače ekipe pa so nastopili še Črnuče ACH, Krka in Panvita Pomgrad. Naši fantje so se pomerili proti Črnučam, ki so tekmo dobile z 2:0. V zadnji tekmi turnirja je ekipa Fužinarja odigrala še tekmo s Krko, tudi ta tekma pa se je končala z 2:0 za gostujočo ekipo. Za dečke Fužinarja so nastopili: Haber 6 točk, Vučetić 5, Čapelnik 5, Gabrovec 5, Drevenšek 4, Donik J. 3, Dobrodel 2, Pustoslemšek, Hribernik, Donik L. in Husić. Naslednji turnir ekipo čaka 14. marca v Žirovnici.

V naslednjem vikendu bomo na Ravnah z našimi tekmami obeležili 400. letnico jeklarstva v Mežiški dolini. V soboto bo v dvorani OŠ Koroški Jeklarji turnir A lige v mali odbojki s pričetkom ob 10. uri, kot že omenjeno člani bodo odigrali tekmo z Brezovico ob 19. uri na Prežihu. V nedeljo ob 10. uri je na sporedu še 1. liga kadetov, prav tako na Vorancu. Vabljeni!

OKF

 

Read 937 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si