Tekmovanja

nedelja, 10. november 2019, 19.31

Za našimi fanti odličen teden!

Za ekipami OK Fužinar Sij Metala Ravne je naporen, a zelo uspešen teden. Člani so zabeležili kar dve zmagi s 3:0, mladinci so dvakrat zmagali in se uvrstili v četrtfinale. Druga ekipa Fužinarja je odigrala solidno tekmo, a zabeležila poraz.

Tekmovalni teden so že v četrtek v Mariboru otvorili igralci prve ekipe, ki so nastopili v Pokalu Slovenije. Gostovanje pri PRO Volleyu je bilo težko, a naši fantje so uspeli tekmo dobiti s 3:0. Rezultat na prvi pogled kaže lahko zmago, a potrebno je poudariti, da so se prav vsi nizi končali na razliko. Zato vse pohvale članom za uvrstitev v 1/8 finala Pokala, kjer jih že v sredo v gosteh čaka gostovanje pri prvoligašu Panviti Pomgrad. Na tekmi so pod vodstvom trenerja Veličkovića nastopili: Golob, Jež 3 točke, Hribernik, Šavc, Mandl 6, Ranc 8, Mori 16, Fink 7, Levar, Vučetić, Križman, Ramšak 2, Podričnik 10 in Tominc.

Soboto so odbojkarski spored v domači dvorani začeli igralci druge ekipe. Gostovali so igralci Panvite Pomgrad II, sicer prvouvrščena ekipa 3.DOL vzhod. Kljub temu so se naši fantje dobro borili, a so gostje v končnicah bili dovolj zbrani, da niso dopustili presenečenja. Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Hovnik Rožen 8 točk, Hribernik 6, Vertačnik 5, Ramšak 4, Verdnik 3, Beondič 3, Ranc 2, Merkač, Krajnc, Pakar, Robnik, Navodnik, Felkner in Mesner. V naslednjem krogu bodo fantje nastopili v Mežici, tekma bo v petek ob 19. uri.

Člani so svojo tekmo odigrali proti Mariboru II. Slednji so zaradi prestopa našega libera Križmana bili izredno motivirani in so v prvem nizu začeli odlično. A naši fantje so ohranili mirno kri, držali priključek, v končnici pa stvari postavili na svoje mesto in dobili prvi niz s 25:23. V drugem nizu je Fužinar dvignil ritem igre, temu pa mladi Mariborčani niso mogli slediti, zato so domači zasluženo osvojili drugi niz s 25:12. Po vodstvu z 2:0 domači niso dopustili presenečenja, Maribor je sicer bolje začel, a so domači na polovici niza spet prestavili v višjo prestavo in s 25:20 rutinirano pripeljali tekmo do konca. Pod vodstvom trenerja Veličkoviča so nastopili: Jež, Ramšak, Lednik, Fink, Mandl, Vučetić, Levar, Podričnik, Ranc, Šavc, Mori, Tominc, Križman in Golob. V naslednjem krogu ekipo čaka težko gostovanje v Žirovnici.

V nedeljo so vikend zaključili mladinci. V Braslovčah so nastopili na turnirju 1/8 finala, kjer so se v prvi tekmi pomerili z domačini. Slednji so tekmo bolje začeli in povedli z 1:0. A nato je igralcem Fužinarja uspel preobrat v drugem nizu, ki je prinesel izenačenje na 1:1. Dobro igro so fantje nadaljevali tudi v odločilnem setu, kjer so si v končnici priigrali zmago z 2:1. V drugi tekmi so igralci Fužinarja odigrali še tekmo s Črnučami ACH II. Tekma se je končala z 2:0, priložnost za igro pa so dobili vsi igralci. Zato so za uvrstitev v 1/4 finale zaslužni prav vsi člani ekipe. Pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Veličkovića so za mladinsko ekipo Fužinarja nastopili: Primik 16 točk, Podričnik 15, Tominc 13, Hovnik Rožen 12, Fink 8, Vučetić 7, Ramšak 4, Verdnik 3, Hribernik 3, Ramšak mlajši 1, Merkač, Krajnc in Beondič.

Čestitke ekipam za dobre predstave in zmage.

OKF

Read 1051 times Last modified on nedelja, 10. november 2019, 20.08

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si