Tekmovanja

nedelja, 27. oktober 2019, 18.42

Odbojkarji Fužinarja do novih zmag!

Odbojkarji Fužinarja so bili v tem vikendu zelo uspešni. Druga ekipa je slavila v Framu s 3:2, prva ekipa pa je na domačem parketu premagala Črnuče II s 3:0 in slavila še četrtič zapored.

Druga ekipa je v letošnji sezoni 3.DOL prišla do prve zmage, po tem ko je v prešnjem krogu osvojila točko. Obe ekipi sta bili zelo izenačeni, prav tako sta obe ekipi delali veliko število napak, zato dvoboj vsaj v prvih štirih nizih ni bil pretirano kakovosten. A v odločilnem nizu so odbojkarji Fužinarja zaigrali tako kot znajo, z zbrano igro so nadigrali nasprotnika in si zagotovili prvo letošnjo zmago. Pod vodstvom trenerja Ježa so za Fužinar II nastopili: Hovnik Rožen 21 točk, Hribernik 17, Ranc 10, Verdnik 6, Vertačnik 3, Navodnik 2, Pakar 1, Kokol, Merkač, Krajnc in Felkner. V prazničnem vikendu, ki prihaja v 3. ligi na sporedu ni tekem.

Člansko ekipo pa je ponovno čakala težka tekma, nasprotnik pa mlada in zelo nadarjena ekipa Črnuč II. Dvoboj so domači odprli odločno in si hitro priigrali občutnejšo prednost, ki je do konca niso izpustili iz rok. S 25:20 so povedli z 1:0. V nadaljevanju so naredili nekoliko manj servis napak, dvignili pa učinkovitost tega elementa, zato je Fužinar zasluženo osvojil tudi drugi niz s 25:15. Tudi v tretjem nizu so domači kontrolirali potek srečanja in prvi prišli do set žoge za zmago pri 24:19. Nato pa so gostje nanizali 4 točke zapored, a domačih to ni zmedlo. Z odličnim sprejemom in prvim tempom so zaključili niz na 25:23 in se veselili četrte zaporedne zmage. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića nastopili: Jež, Lednik, Ramšak, Fink, Mandl, Vučetić, Levar, Golob, Križman, Šavc, Podričnik, Ranc, Mori in Tominc. Naslednjo soboto ekipo čaka derbi 2.DOL, ki bo odločal o prvem mestu na lestvici. Fužinar gostuje na Brezovici, ki je tako kot naša ekipa letoš še neporažena.

OKF

Read 1065 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si