Tekmovanja

ponedeljek, 23. maj 2016, 08.43

Kadeti sezono zaključili na 6.mestu

Ekipa kadetov Fužinarja je v letošnji sezoni obstala na pragu finala. A so sezono zaključili dvignjenih glav, saj so osvojili 6. mesto v Državnem prvenstvu.

 

Pred štirinajstimi dnevi so na ravenskem polfinalu morali za uvrstitev v finale po veliki borbi čestitati Krki in Žirovnici, slednji pa sta na koncu posvojili naslov državnega prvaka in podprvaka. Krka je v finalu bila boljša od Žirovnice z 2:1. To tudi kaže, kako blizu medalji so v letošnji sezoni bili naši fantje. Ekipa Fužinarja je na malem finalu v prvi tekmi izgubila s Kranjem, nato pa v drugi tekmi premagala Maribor z 2:1. To pa je pomenilo, da bodo nastopili v tekmi za 6. mesto. Nasprotnik pa je bil ponovno Astec Triglav. Tokrat pa so bili z 2:1 boljši igralci Fužinarja, ki so tako sezono zaključili z dvema zmagama. Pod vodstvom trenerja Ježa so za Fužinar nastopili: Ranc 38 točk, Golob 16, Podhostnik 15, Maklin 13, Mori 10, Gradišnik 9, Naveršnik 7, Slemenik 5, Ramšak 1, libero Primik.

Ekipi čestitamo, hkrati pa se že veselimo prihodnje sezone, ko bomo ponovno ciljali visoko. Seveda pa upamo, da boste omenjene igralce lahko kmalu spremljali tudi v članski ekipi Fužinarja, kot tudi reprezentančnih selekcijah. 

Z nastopom ekipe kadetov je tekmovalne sezone konec za vse ekipe Fužinarja. Hvala vsem navijačem, ki ste nas spodbujali tudi v trenutkih, ko nam ni šlo vse po načrtih. Obljubljamo vam, da se bomo prihodnjo sezono vrnili še boljši in močnejši!

OK Fužinar

Read 1587 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si