Klub

sreda, 10. september 2014, 21.02

Predstavitev ekipe 2014/2015

Članska ekipa Fužinar Metala Ravne bo tudi v sezoni 2014/2015 nastopala v prvoligaški konkurenci. Po lanskem odličnem 7. mestu v državnem prvenstvu želimo izboljšati lansko uvrstitev.

 

Glede na uspešno lansko sezono je v ekipi prišlo do manjših sprememb. Glavni trener ostaja Bojan Ivartnik, a v letošnji sezoni bo ekipo vodil brez pomočnika. Člani ekipe bodo naslednji igralci. Na sprejemalskih mestih ostajata kapetan ekipe Jure Jež in Saša Ciganović, ekipi pa se je pridružil David Čuk, ti trije sprejemalci pa se bodo morali zelo boriti za mesto v prvi postavi. Zadnji od sprejemalcev je Uroš Levar. Na mestu libera ostajata Samo Stravnik in mladi Blaž Libnik, ki je v lanski sezoni naredil velik koran naprej v igri in bo letos že ogrožal izkušenega Stravnika. Na podajalskih mestih ostaja Mitja Jež, Savo Radjenović pa se je odločil zaključiti kariero, ampak ekipi še vedno ostaja na voljo v kolikor ga bo potrebovala. Ekipi se je zato pridružil mladi podajalec iz mladinskih vrst Marko Češnjaj, klub pa bo še zaostril konkurenco, saj se bo članom pridružil tudi Nace Lednik. Fužinar in Mežica sicer še urejata podrobnosti glede prestopa. Na mestih blokerjev bodo tudi v letošnji sezoni Rok Abraham, Denis Valentan in Rok Sobočan, ekipi pa se je iz mladinskih vrst pridružil tudi Andraž Podstenšek. Na mestu korektorja ostaja Peter Šavc. OK Fužinar bo tudi v letošnji sezoni v ekipi imel enega tujca. Pogajanja z igralcem iz Bolgarije so že v zaključni fazi, tako da se bo ekipi pridružil v naslednjih dneh.

Klubu je uspelo zadržati ekipo iz lanske sezone, kar je bil prvoten cilj. Uspelo pa nam je še več, saj imamo v letošnji sezoni enakovredne zamenjave na vseh igralnih mestih, zato si ponovno obetamo uspešne nastope v 1.DOL.

Na tem mestu pa vas že vabimo na prvo domačo tekmo. Že naslednjo soboto se bo odigrala tekma 1.kroga, ko na Ravne prihaja aktualni pokalni prvak Slovenije, ekipa Salonita Anhovo iz Kanal. Tekma se prične ob 18.uri (20.september). Vabljeni!

OK Fužinar

Read 2888 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.27

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si