Klub

sreda, 02. oktober 2013, 10.30

Članska ekipa 2013/2014

Članska ekipa OK Fužinar Metala Ravne bo po nekaj letih zopet nastopala v 1. Državni odbojkarski ligi. Ekipa trenira že od začetka avgusta, zasedba pa se je dokončno oblikovala ta teden. Pričetek tekem 1. DOL je 12. oktobra, naši odbojkarji pa se bodo za uvod pomerili proti Calcit Volleyballu. Člansko ekipo Fužinarja sestavljajo naslednji igralci.

V letošnji sezoni bosta člane vodila glavni trener Bojan Ivartnik, ki je lansko leto ekipo pripeljal v 1.ligo, s čimer je upravičil zaupanje vodstva kluba, naloga pomočnika trenerja pa je bila zaupana domačinu Blažu Merkaču. V kvaliteto in znanje trenerskega dvojca ne gre dvomiti, obema pa želimo uspešno sezono na klopi Fužinarja. Glavni cilj ekipe v letošnji sezoni je obstanek med prvoligaško konkurenco. Cilju primerno, pa je klub v letošnji sezoni ekipo dopolnil in okrepil.

Člansko ekipo sestavljajo naslednji igralci:

- PODAJALCI: Mitja Jež, Savo Radjenović in Marko Češnjaj

- LIBERA: Samo Stravnik in Blaž Libnik

- SPREJEMALCI/NAPADALCI: Jure Jež, Saša Ciganović, Matej Prikeržnik, Uroš Levar

- BLOKERJI: Denis Valentan, Rok Abraham, Andraž Podstenšek

- KOREKTORJA: Peter Šavc, Taylor Hunt

Ekipa je doživela nekaj manjših sprememb. Veseli nas, da smo obdržali jedro ekipe, okoli katere bomo gradili tudi v prihodnje. V letošnji sezoni bodo priložnost dobili tudi naši mladi in talentirani igralci, ki so si z odnosom in voljo do dela to prislužili. Želimo jim veliko poguma, sreče in dobrih predstav v dresu Fužinarja.

Ime glavne okrepitve smo kar nekaj časa skrivali, sedaj pa je čas, da to naznanimo! Dres Fužinarja bo v letošnji sezoni nosil igralec iz Kanade, TAYLOR GERALD HUNT, po dolgih letih pa bo za Fužinar zaigral tuji igralec. Taylor prihaja iz mesta Brooklin (Ontario), visok je 196 cm, star pa je 24 let. Do sedaj pa je igral kanadsko študentsko ligo, višjih prvenstev in ligaških tekmovanj pa v Kanadi nimajo. O njegovi kvaliteti ne dvomimo, upamo pa, da se bo čim hitreje vklopil v ekipo in novo okolje, tako da mu želimo čim več uspešnih nastopov!

Taylor-Hunt

Taylor Hunt

Seveda želimo celotni ekipi uspešno sezono, gledalce pa vabimo k spremljanju tekem 1.DOL, za katere ste bili nekaj let prikrajšani. Tudi z glasnim navijanjem lahko pripomorete k našim uspehom! Domače tekme 1. lige bomo otvorili v 2. krogu, ko bo na Ravnah gostovala ekipa Šoštanja Topolšice. Tekma bo v soboto 19.10. ob 18. uri v športni dvorani Prežihovega Voranca. Vabljeni!

OK Fužinar

 

Read 3621 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.22

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si