četrtek, 23. avgust 2018, 07.50

Predstavitev članskih ekip OK Fužinar

Ekipe Odbojkarskega kluba Fužinar so že od začetka avgusta aktivne. Prva je začela trenirati druga ekipa Fužinarja, z 12. avgustom so se jim pridružili še člani, v tem tednu pa so s treningi pričeli tudi starejši dečki. Prva ekipa bo letos ponovno lovila povratek med prvoligaše, igralci druge ekipe pa bodo izkušnje nabirali v 3.DOL vzhod.

Druga ekipa je s pripravami na novo sezono pričela 8. avgusta, tudi v letošnji sezoni pa bo njihov trener Mitja Jež. Ekipo bo letos sestavljalo 16 igralcev, večinoma gre za igralce kadetske ekipe OK Fužinar. Za Fužinar II bodo letos nastopali: Dejan Tominc, Tine Podričnik, Vid Ramšak, Miha Merkač, Luka Vučetić, Nel Hovnik Rožen, Žiga Hribernik, Jure Beondič, Marko Verdnik, Miha Fink, Kevin Krajnc, Andraž Krajnc, Domen Špenger, Vid Ranc, Jaka Vid Vertačnik in Oskar Navodnik. Ekipa bo sezono pričela 13. oktobra, ko se bodo podali na gostovanje v Radence. Celoten razpored najdete na povezavi http://www.odbojka.si/index.php?st=46068365469 . Prvo domačo tekmo bo mlada ekipa Fužinarja odigrala 20. oktobra proti ekipi KorVolley II. 

Prva ekipa je po izgubljenih kvalifikacijah za 1. ligo doživela nekaj manjših sprememb. Tudi v letošnji sezoni bo glavni trener Bogdan Veličković, pri delu pa mu bo pomagal Mitja Jež, ki je končal igralsko kariero. Poleg slednjega je kariero končal tudi Denis Valentan. Ekipo sta zapustila tudi Mori in Libnik, oba sta odšla na enoletne posoje k prvoligašem. Prvi v OK Maribor, drugi pa v krajnski Triglav. Obema želimo uspešno sezono in čimveč napredka v igri. Novinci v prvi ekipi so naslednji igralci. Iz druge ekipe so se članom dokončno pridružili Vid Ramšak, Žan Adam in Jure Maklin, iz KorVolleya sta v Fužinar prestopila Rok Mandl in Andraž Polovšek (za slednjega se urejajo še zadnje podrobnosti prestopa). Ekipo pa bodo poleg omenjeih sestavljali še naslednji igralci: Nace Lednik, Peter Šavc, Uroš Levar, David Ranc, Kaj Glinšek, Luka Primik, Luka Peter Golob in Luka Tisovnik Enci. Verjamemo, da lahko mlada ekipa ponovno kroji sam vrh 2.DOL, želimo pa ji tudi veliko sreče pri borbi za 1.mesto, ki vodi do direktne uvrstitve v 1. DOL. Fužinar Sij Metal Ravne sezono pričenja 13. oktobra z gostovanjem v Novi Gorici pri GO Volleyu, ki je lansko leto nastopal v 1.ligi. Prva domača tekma pa bo 20. oktobra, ko bo na Ravnah gostoval Calcit II. Razpored 2.DOL lahko najdete na http://www.odbojka.si/index.php?st=37957231653 .

Vabljeni torej 20. oktobra na prvi domači tekmi obeh članskih ekip, tudi letos bodo vse odigrane na OŠ Prežihovega Voranca.

OKF

 

Prebrano 1343 krat Zadnje urejanje: sobota, 20. oktober 2018, 11.19