Klub

četrtek, 08. junij 2017, 20.20

Tabor na Naravskih Ledinah izpeljan z odliko!

Odbojkarski klub Fužinar je tudi v letošnjem letu za svoje mlade odbojkarje organiziral tabor na Naravskih Ledinah. Sedma izvedba tabora je bila najbolje obiskana, saj se je tabora udeležilo dvajset mladih odbojkarjev, z njimi pa so se družili in trenirali tudi štirje trenerji.

S taborom smo pričeli v petek, ko se je vsa dvajseterica skupaj s trenerji zbrala na Ledinah. Svit, Jakob, Matic, David, Luka, Jaka D., Jaka Z., Nel, Miha, Jaka V., Žan, Dejan, Maj, Domen, Vid R., Vid, Ema, Lena, Jan, in Žiga so že komaj čakali, da jih starši pripeljejo na kočo. Trenerje pa je skrbelo le še vreme, saj je do zbora deževalo. K sreči pa je v času programa tabora vreme bilo odlično, zato so trenerji Mitja, Ožbi, Jure in Žan bili dobre volje in so tudi oni že komaj čakali na prvi trening, ki smo ga opravili po uvodnem sestanku. Zvečer je sledilo druženje v koči in seveda pravočasni spanec, ker nas je čakal naporedn drugi dan. Po zajtrku smo se peš odpravili na poligon za paintball, kjer smo imeli "zmenek" s Plenilci. Po adrenalina polnem paintballu, pa nas je čakal ogled nekdaj odličnega smučišča Ošven, kjer smo ubrali bližnjico nazaj na Ledine, ker nas je že preganjala lakota. Po kosilu je sledil kratek počitek, v popoldanskih urah pa odbojkarski trening. Vsi utrujeni smo se podružili še ob tabornem ognju, kjer smo si spekli večejo, nato pa popadali v postelje. V nedeljo zjutraj je sledil še pohod na Uršljo goro, ki smo jo osvojili prav vsi, od najstarejšega do najmlajšega! Res, da v različnih časovnih okvirjih, ampak važno je, da smo vsi premagali Uršljo. Po sestopu je sledil še odbojkarski turnir, nato pa kosilo. Po kosilu pa pospravljanje sob in zaključek tabora, ki je zopet prehitro minil.

Sedma izvedba tabora je zopet bila boljša kot prejšnja, veseli pa nas dejstvo, da se ga čisto vsako leto udeleži več mladih. Mi že komaj čakamo, da se dobimo naslednje leto! :)

Slike so na povezavi: https://www.facebook.com/pg/okfuzinar/photos/?tab=album&album_id=318075785294530 

Zahvala gre še vsem staršem, da so nam zaupali svoje otroke, upravnici Nevenki z njeno ekipo, ki nas je razvajala z dobro hrano, športnemu društvu Plenilec in seveda vsem udeležencem tabora, da so za nas pripravili še eno nepozabno srečanje.

OKF

Read 1548 times Last modified on torek, 01. januar 2019, 19.55

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si