ponedeljek, 13. oktober 2014, 09.21

Osvojen niz proti ACH-ju in dve zmagi starejših dečkov

Članska ekipa Fužinarja je proti državnim prvakom in udeležencem lige prvakov v Tivoliju osvojila niz, za uspešen vikend pa so poskrbeli starejši dečki, ki so v domači dvorani zmagali obe tekmi.

 

Odbojkarji Fužinar Metala Ravne so v soboto gostovali pri ACH Volleyu v ljubljanski dvorani Tivoli. ACH Volley ima letos močan Koroški pridih, saj njegove barve branijo Pokeršnik, Kasnik, fizioterapevt Ivartnik ter pomočnik trenerja Dirntiš. Odbojkarji ACH-ja so z zelo dobrim servisom oteževali igro Fužinarja. Ta se je razigral v drugem nizu, ko so držali sprejem servisa, zelo učinkoviti pa so bili v napadu. Zato so zasluženo osvojili drugi niz in izenačili na 1:1. V nadaljevanju pa je ACH stopnjeval igro in zasluženo zmagal s 3:1. Z izjemo drugega niza Fužinar ni prikazal svoje najboljše igre, kar pa je proti dobremu nasprotniku razumljivo. Čestitamo ACH-ju za zmago, mi pa gledamo naprej, saj nas že v naslednjem krogu čaka pomembno gostovanje v Kranju.

Za ACH Volley so nastopili: Flajs 19, Jereb 1, Plot, Kozamernik 8, Purič 6, Pokeršnik 6, Klobučar, Pleško 7, Jurić 2, Kasnik, Mochalski 19, Slovnik, trener Šmuc in pomočnik trenerja Drintiš, fizioterapevt Ivartnik.

Za Fužinar so točke dosegli: Stravnik, Jež M. 2, Lednik, Šavc, Podstenšek, Ciganović 7, Jež J. 9, Nikolov 12, Valentan 6, Abraham 8, Libnik, Češnjaj, Čuk, trener Ivartnik.

V nedeljo pa je v dvorani OŠ Koroški Jeklarji potekal turnir starejših dečkov. Odbojkarji Fužinarja so zmagali obe tekmi, v prvi tekmi so premagali Mežico z 2:0 (6,3), nato pa v zadnji tekmi dneva še Panvito iz Murske Sobote z 2:0 (20,23). V drugi tekmi je Maribor premagal Mežico z 2:0, nato pa še zmagal v tretji tekmi proti Panviti z 2:1. V kvalifikacijah za A ligo Fužinar v svoji skupini D vodi z 8 točkami, drugi je Maribor s 4, nato sledita Vuzenica in Panvita z 2 točkama, 5. mesto pa zaseda Mežica. Za Fužinar so zaigrali: Mori, Primik, Ramšak, Gradišnik, Adam, Petek, Pakar, Pečečnik, trener Zmagaj.

OK Fužinar

Prebrano 998 krat Zadnje urejanje: torek, 16. oktober 2018, 20.28