Tekmovanja

nedelja, 26. oktober 2014, 18.55

Fužinar se po hudi borbi iz Kamnika vrača brez točk

Članska ekipa Fužinar Metala je v 8.krogu 1. DOL gostovala v Kamniku. Dvoboj so dobili domačini, igralci Calcit Volleyballa po težkem boju.

 

Čeprav je na začetku tekme kazalo, da bodo igralci Calcita tekmo zanesljivo dobili, se Fužinar ni predajal. Po zaostanku s 13:3 so se le zbrali, uspeli zaigrati bolje, ampak več kot 25:20 jim v prvem nizu ni uspelo. Domačinom je v začetku uspevalo prav vse, našim pa prav nič. Kljub slabemu prvemu nizu so se igralci Fužinarja zbudili in prikazalo všečno in borbeno odbojko. Drugi niz si nobena ekipa ni uspela priigrati odločilne prednosti. Gledalci so spremljali zanimivo tekmo, saj je domačim šele v končnici uspelo tudi z nekaj sreče dobiti tudi drugi niz s 26:24. Tudi tretji niz je bil še bolj izenačen kot drugi, ekipi sta se vseskozi izmenjevali v vodstvu. Prav tako sta si obe ekipi v tretjem nizu tudi uspeli priigrati set žoge, a Fužinarju jih ni uspelo izkoristiti. Tako so tudi tretji niz osvojili domači, zmagali so s 33:31, tako da so slavili s 3:0.

Za Calcit Volleyball so nastopili: Hribar, Novljan, Štern T. 18, Drobnič 1, Vidmar 5, Štembergar Zupan, 17, Brus 3, Kvas, Stavbar, Kotnik 5, Štern Ž. 2, Brulec 4, trener Brumen in pomočnik Hribar.

Za Fužinar so nastopili: Stravnik, Jež M. 1, Lednik, Šavc, Podstenšek, Ciganović 14, Jež J. 8, Nikolov 13, Valentan, 4, Abraham 5, Libnik, Češnjaj, Čuk, trener Jež M.

Članska ekipa bo v naslednjem tednu že vadila z novim trenerjem. Priložnost je dobil Bojan Mlakar, ki je dobil priložnost po slovesu Ivartnika. Želimo mu čim več zmag na klopi Fužinarja!

Ta vikend so bili aktivni tudi mladinci Fužinarja. Nastopili so na četrtfinalnem turnirju v Hočah. Tam so si napredovanje v polfinale zagotovili igralci Hoč in Šempetra, ekipi Mislinje in igralci naše ekipe pa so ostali praznih rok.

OK Fužinar

Read 1509 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si