Tekmovanja

sreda, 12. november 2014, 22.54

Fužinar slavil proti Šoštanju

Ekipa Fužinarja je po nekaj porazih tokrat potrebovala zmago. Doma so gostili ekipo Šoštanj Topolšice, za katere igrajo kar trije Ravenčani in bivši Fužinarjevi igralci. V napeti tekmi so več prikazali domači in zasluženo slavili s 3:1.

 

Fužinar je v prvem nizu dolgo rabil, da je strl odpor Šoštanja. Ta je vseskozi vodil za točko ali dve, domači pa so si zmago priborili šele v končnici, rezultat je bil 26:24 za Fužinar. Drugi niz so pobudo prevzeli Fužinarjevi igralci, kljub temu pa si niso uspeli priigrati večje prednosti. Z zrelo igro so niz pripeljali do konca in povedli z 2:0. Drugi niz so dobili s 25:22, ponovno pa so gledalci spremljali izenačeno igro. V tretjem nizu pa je Fužinarjevim igralcem nekoliko padla koncentracija, kar so izkoristili Šoštanjčani. Skozi ves niz so vodili za točko ali dve, igralci Fužinarja pa so naredili preveč napak, zato je Šoštanj znižal na 2:1. Velikokrat letos se je Fužinarju že zgodilo, da je zapravil točke ob vodstvu z 2:0 v nizih. Na srečo pa tokrat ni bilo tako, saj so si z zbrano igro zagotovili četrti niz. Kljub temu pa za več kot tri točke niso vodili, obe ekipa pa sta prikazali veliko borbenosti, zato si je ekipa Fužinarja morala zmago priigrati. V končnici niza so prikazali najboljšo igro in dokazali svoje kvalitete. Zasluženo tri točke ostajajo na Ravnah, Šoštanju pa čestitamo za dobro igri. Obe ekipi sta prikazali všečno odbojko, zato so bili gledalci ob koncu tekme še bolj veseli zmage domačih. Zahvaljujemo se tudi gledalcem, ki so nam z glasnim navijanjem pomagali do zmage.

Za Šoštanj so točke dosegli: Vrhunc 3, Prikeržnik 9, Boženk 13, Rojnik 19, Uršič 8, Vovk 11, trener Butinar.

Za Fužinar so nastopili: Čuk, Jež M. 5, Lednik, Podstenšek, Ciganović 9, Jež J. 24, Nikolov 21, Valentan, 6, Abraham 10, Libnik, Češnjaj, Stravnik 2, trener Mlakar.

Že v soboto odbojkarje Fužinarja čaka težko gostovanje proti Krki, kjer bodo ponovno poskušali zmagati. V nedeljo bodo aktivni tudi kadeti, ki bodo nastopili na turnirju v Murski Soboti.

OK Fužinar

Read 1823 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si