ponedeljek, 17. februar 2014, 08.39

Fužinar zmagal še četrtič zapored!

Fužinar Metal Ravne je v 4.krogu zelene skupine na gostovanju pri Astec Triglavu zasluženo zmagal s 3:0.

 

Fužinar je tudi tokrat slavil. V letošnji sezoni so proti ekipi Triglava zabeležili še četrto zmago, so pa edina ekipa, ki je v Kranju slavila dvakrat s 3:0! Tokratna zmaga jepovsem zaslužena, saj so vodili skozi celotno srečanje. V uvodnem nizu so gostujoči odbojkarji začeli odločno in s tem pokazali, da so v Kranj prišli po zmago in nove točke. V prvem nizu so si hitro nabrali kar nekaj točk prednosti, to so uspeli zadržati in niz osvojili s 25:17. Še bolje so zaigrali v drugem nizu, ekipa Kranja je še vedno veliko grešila, to pa je bil razlog, da je Fužinar drugi niz dobil s kar 25:13. Tudi v tretjem nizu, je bil povsem enak razplet, le da je proti koncu niza ekipi Fužinarja nekoliko padla koncentracija, zaradi česar se je Triglav približal in celo povedel s 21:20. To pa je bilo opozorilo za Ravenčane, ki so dokazali, da so boljša ekipa, se pravočasno zbrali in zmagali s 25:22, kar pa je pomenilo zmago s 3:0! S tem je Fužinar v zeleni skupini še vedno na prvem mestu s tremi točkami prednosti pred Šoštanjem. Nasledja tekma jih čaka v Novem mestu proti Krki, to soboto ob 18. uri.

Za Astec Triglav so nastopili: Lužovec 2, Hafner S. 1, Kok A., Bilandžič 1, Vene, Močnik 1, Rop 14, Bežek, Kržišnik 1, Hafner T. 6, Kok M. 2, Rezar 3, trenerja Maček in Krivec.

Za Fužinar so nastopili: Stravnik, Jež M. 2, Šavc, Ciganović 6, Radjenović, Jež J. 12, Sobočan, Hunt 16, Levar, Valentan 4, Abraham 4, Libnik, trenerja Ivartnik in Merkač.

OK Fužinar 

Prebrano 1015 krat Zadnje urejanje: torek, 16. oktober 2018, 20.27