Tekmovanja

nedelja, 03. april 2022, 15.22

Dečki 1. ligo zaključili neporaženi

Po odličnem finišu sezone članov, ki so si po petih letih spret priigrali 1.A ligo, so nas tudi tokrat razveselili starejši dečki. Ekipa namreč v letošnji sezoni sploh še ni zabeležila poraza!

Ekipa starejših dečkov se je skozi jesenske kvalifikacije prebila brez poraza, nanizali so štiri zmage in se zanesljivo uvrstili v 1. ligo za starejše dečke. Navduševali so tudi skozi celotno ligo, saj so na 14 tekmah izgubili zgolj tri nize. Na zadnjem turnirju v soboto 2. aprila so nastopili v Kamniku, kjer so sicer nastopili v nepopolni postavi, a so si kljub temu priigrali dve zanesljivi zmagi proti Triglavu in Calcit Volleyu. Obe tekmi so dobili z 2:0. Pod vodstvom trenerja Ježa so za Fužinar nastopili: Slatinšek T. 21 točk, Hribernik 18, Ručigaj 17, Jamnik 5, Skudnik 4, Maček 3, Pavlović 1, Jošt 1, Slatinšek O., Merkač in libero Abraham. Ekipa bo sedaj do finalnega turnirja, na sporedu je 21. in 22. maja, poskušala še dvigniti raven igre, saj 1. mesto v 1. ligi ni nikakršno zagotovilo za medaljo. Slednjo si bo potrebno zagotoviti na finalnem turnirju, bo pa naša ekipa zagotovo prikazala vse svoje znanje, da tudi po finalu ostane neporažena! A pot do tja bo trnova, zato bodo fantje morali garati do konca sezone.

Danes je ekipa na Prevaljah odigrala še prijateljsko tekmo proti avstrijski reprezentanci Koroške regije, ki jo vodi nekdanji odbojkar Fužinarja Nejc Pušnik. Naši fantje so ponovno prikazali odlično igro in tudi to tekmo dobili, rezultat je bil 4:1 v korist Fužinarja. A tokrat rezultat ni bil v ospredju, zato se je tekma odvijala v duhu fair playa, obe ekipi pa sta prikazali dobro odbojko.

OKF

Read 660 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si