nedelja, 19. maj 2019, 18.28

Kadeti sezono sklenili na 8. mestu v DP

Ekipa kadetov Fužinar Sij Metala je danes sklenila sezono z nastopi v malem finalu, ki je bilo odigrano v Žužemberku. Od sezone se poslavljajo s končnim 8. mestom.

V prvi tekmi so se naši fantje pomerili z ekipo Triglav Kranj. Obe ekipi sta prikazali všečno in zelo gledljivo igro, z malo napakami in številnimi lepimi potezami. Vseskozi sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, a prvi so do zaključne žoge prišli odbojkarji Fužinarja, ki so povedli s 24:22. A slednje ni bilo dovolj za zmago v nizu, saj so igralci Triglava pripravili preobrat in slavili z 29:27. Igralci Fužinarja so po izgubljenem nizu odigrali zrelo in jih izgubljena končnica ni potrla. Z odlično igro sko vodili skozi celoten niz, a ponovno so jih nasprotniki ujeli v sami končnici. A tokrat so več sreče imeli igralci Fužinarja, ki so s 27:25 izenačili na 1:1. Po dveh dobrih nizih pa je igra Fužinarja nekoliko padla, kar so igralci Kranja izkoristili in tekmo dobili z 2:1. Kljub dobri igri se tokrat ni izšlo, zato je igralce Fužinarja čakala še tekma za 7. mesto proti domačinom, ki so v prvi tekmi izgubili proti Salonitu Anhovo z 2:1. Tekma za 7. mesto se je začela po željah domačinov, ki so vseskozi vodili za kakšno točko, kljub pritiskom in borbenosti igralcev Fužinarja. Slednji so vseskozi poskušali priti do izenačenja, a ji to ni uspelo, zato je Žužemberk povedel z 1:0. Enak razplet je bil tudi v drugem nizu, kjer so priložnost za igro dobili tudi igralci s klopi. Slednji so sicer poživili igro, a preobrata niso zmogli. Po porazu z 2:0 so člani kadetske ekipe Fužinar Sij Metala sezono sklenili na 8. mestu v DP. Vseeno ostaja malo grenkega priokusa, saj so bile želje za dosego višjih mest še kako prisotne. A kljub temu je ta generacija igralcev nadgradila uspehe iz prejšnjih sezon, zato jim lahko le čestitamo.

Za ekipo Fužinar Sij Metala so pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Veličkovića nastopili: Hribernik 16 točk, Fink 14, Podričnik 12, Hovnik Rožen 5, Beondič 4, Tominc 3, Verdnik 1, Ramšak, Ranc, Navodnik, Krajnc in Merkač.

Prihajajočo soboto na Ravnah gostimo finale mini odbojke, ki se prične ob 10. uri v športni dvorani Koroški Jeklarji, zato vas vljubno vabimo, da pridete podpreti naše najmlajše člane kluba.

OKF

Prebrano 430 krat Zadnje urejanje: nedelja, 19. maj 2019, 18.46