Tekmovanja

nedelja, 13. december 2015, 18.08

Člani do zmage nad Žirovnico!

Člani so se vendarle uspeli prekiniti niz porazov. Na domačem parketu si bili prepričljivo boljši od Žirovnice, s to zmago pa so dobili prepotrebno samozavest za naslednje pomembne obračune. Ekipa male odbojke je dosegla eno zmago, a bo prvenstvo morala nadaljevati v repasažu, do dveh zmag pa so v nedeljo prišli tudi kadeti, ki so se uvrstili v A ligo.

Članska ekipa Fužinarja ima letos vse prej kot dobro sezono. A kljub temu še ni izgubljena, saj so z zmago proti sosedom na lestvici ohranili stik z višje uvrščenimi ekipami. Vsekakor pa bo do konca prvenstva potrebno doseči še kakšno, za lažji začetek zelene skupine. V tekmi proti Žirovnici so domači odbojkarji krenili zelo odločno, saj so že v začetku tekmi povedli, prednosti pa niso izpustili iz rok in povedli z 1:0. Tudi v drugem nizu je bil podoben razplet, a je Žirovnica bila vseskozi v igri za izenačenje. V zaključku so gostje celo povedli z 20:19, a je odbojkarjem Fužinarja uspelo dobiti tudi drugi niz, sicer na razliko s 26:24. Tudi v tretjem so igralci Fužinarja nadaljevali z dobro igro, ter presenetljivo lahko prišli do prve, ampak vsekakor zaslužene zmage s 3:0. Pri gostih, ki jih vodi Korošec Miha Verbič sta bila najbolj učinkovita Bajdak z 11 točkami ter Mulec z 10. Za Fužinar pa so na parket stopili prav vsi igralci: Stravnik 2, Jež M. 1, Lednik, Šavc, Borko, Tomaž 1, Jež J. 14, Valentan 5, House 13, Libnik, Cuevas 20, trener Nikolić.

{phocadownload view=file|id=68|target=s}

Naslednja tekma čaka člane že to sredo, ko na Ravnah ponovno gostuje Krka. Zadnji obračun v Pokalu je dobila Krka, ki se je preko Fužinarja uvrstila na finalni turnir. Tokrat pa bodo igralci Fužinarja poskušali nanizati serijo zmag, zato obračuna ne gre zamuditi. Tekma bo ob 19. uri, vljudno vabljeni.

V soboto so na parket prvič letos stopili tudi igralci male odbojke. Z malo smole bodo morali prvenstvo nadaljevati v repasažu, saj so osvojili 3. mesto na turnirju. Prišli so do ene zmage in dveh tesnih porazov z 2:1. Več uspeha pa imajo v tej sezoni kadeti, ki so ponovno zmagali obe tekmi. Prvo proti Šoštanju, drugo pa proti Mislinji. Obe tekmi so dobili z 2:0, zasluženo pa so si priigrali nastope v A ligi. Za ekipo kadetov so točke dosegli: Adam 1, Ranc 11, Maklin, Mori 9, Gradišnik 12, Slemenik 3, Ramšak 2, Golob 12, libero Primik, trener Jež. Ekipi čestitamo in jim želimo čim več zmag tudi v A ligi.

OK Fužinar

Read 1271 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si