Klub

nedelja, 20. september 2015, 08.12

Fužinar dokončno sestavil ekipo za 1.ligo

Članska ekipa Fužinarja je v tem tednu dobila kar tri nove igralce, zato je zdaj ekipa sestavljena in se pripravlja na prihajajočo sezono 1.DOL.

 

Že nekaj časa so bili na Ravnah na preizkušnjah različni igralci. Nekaj jih ni zadovoljilo pričakovanj, z nekaterimi pa bo klub v naslednjih tednih podpisal pogodbe. Fužinar bo v letošnjem letu močnejši za Američana Gary Housa. 23 letni bloker z ekipo trenira že dva tedna, zdaj pa so v klubu sporočili, da si ga želijo v svojih vrstah. V zadnjem tednu je bil na preizkušnji tudi 25 letni korektor iz Porto Rika, ki se je izkazal kot dobra rešitev. Zato bo klub z Joseph Cuevasom prav tako podpisal pogodbo v naslednjih tednih. Kot zadnji pa se je ekipi pridružil še mladi Mežičan Miha Borko, ki igra na mestu blokerja. Vsem trem igralcem želimo uspešne nastope v letošnji prvoligaški sezoni.

Ekipi članov in mladincev sta v tem tednu odigrali dve pripravljalni tekmi, obe ekipi pa sta slavili s 3:2. Ekipa članov se je v sredo pomerila z ekipo OK Maribora. V domači dvorani je trener Fužinarja Pupavac prvič lahko računal na 12 igralcev. Ekipo so sestavljali Stravnik, Jež J., Čuk, Libnik, Valentan, House, Borko, Cuevas, Šavc, Tomaž, Jež M. in Lednik. V naslednjem tednu čaka ekipo v torek obračun s Šempetrom, v soboto in nedeljo pa ekipa potuje na turnir v Italijo.

Ekipa mladincev pa je v četrtek odigrala pripravljalno tekmo s člani TAB Mežice. Tudi mladinci so slavili s 3:2. Ekipo so sestavljali Libnik, Šmon, Maklin R., Lesnik, Tisovnik, Ranc, Gradišnik, Adam, Primik, Slemenik, Pakar, Ramšak. Ekipi je pomagal tudi podajalec Lednik, saj je bil Mori odsoten zaradi aktivnosti z Gimnazijo. Ekipo Fužinar Mladi v sredo čaka obračun s tretjeligašem Braslovčami. Tekma drugega kroga Pokala Slovenije bo odigrana v dvorani Prežihovega Voranca ob 19. uri. Vabljeni.

OK Fužinar

Read 1920 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si