Klub

ponedeljek, 16. junij 2014, 20.49

Tabor uspešno izpeljan

Odbojkarski tabor na Naravskih Ledinah je potekal od petka 13. junija do nedelje 15. junija. Sodelovalo je dvanajst udeležencev, ki so preživeli lep in športen vikend pod Uršljo goro.

 

Letošnje leto je potekal že četrti tabor po vrsti, zopet pa so bili udeleženci polni pozitivnih vtisov. Veliko pa nam pomeni tudi izraženo zadovojstvo s strani otrok in njihovih staršev, to pa je za nas tudi nagrada za opravljeno delo. Tabora se je udeležilo deset fantov in letos prvič tudi dve dekleti. Na taboru so bili David, Jurij, Maj, Andraž, Lovro, Alen, Žiga, Vid, Luka, Marko ter Kristina in Elizabeta. Skupino moramo res pohvaliti, saj so bili polni dobre volje, zelo aktivni in so kljub utrujenosti pokazali veliko sodelovanja, ter dokazali zakaj je odbojka ekipni šport. S tem pa so tudi olajšali delo trenerjev in spremljevalcev (Mitja, Anja, Jure in Berta), ki so bili polni pohval na račun vsakega posameznika in seveda tudi cele skupine.

Zahvlajujemo se vsem staršem, da so nam zaupali otroke, ter oskrbnikoma na koči, ki sta nam bila v veliko pomoč pri vseh naših prošnjah.

Organizatorji tabora že komaj čakamo, da bo na sporedu nov, saj se ga tudi mi veselimo!

OK Fužinar

Read 1564 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.27

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si