Klub

torek, 22. oktober 2019, 20.40

MLADI ODBOJKARJI PREBUJALI JEKLENO VOLJO S PETRO MAJDIČ

Člane Odbojkarskega kluba Fužinar je včeraj skozi trening popeljala Petra Majdič, nekdanja smučarska tekačica in dobitnica olimpijske medalje. Kot ambasadorka jeklene volje Skupine SIJ in dolgoletnega sponzorja odbojke na Ravnah, družbe SIJ Metal Ravne, je v mladih prebudila to včasih skrito in »spečo« notranjo moč, ki jo imamo vsi v sebi – le znati jo moramo prebuditi in uzavestiti.

Iz jeklene volje črpamo in v izjemnih trenutkih naredimo zmagovito potezo. Skozi motivacijski nagovor je zato Petra mlade odbojkarje pozvala, da je v življenju ključno zaupanje vase in svoje zmožnosti: »Uspeh je plod izjemno močne želje, bogatega znanja in akcije. Poglavitno pa je, da si predhodno postavljamo cilje in naredimo vse, kar je v naši moči, da jih dosežemo

Po uvodnih besedah je Petra Majdič s svojo ekipo mlade odbojkarje spravila v akcijo, da so soočeni z različnimi izzivi prebujali jekleno voljo. Skozi nekoliko drugačen trening jim je skušala približati nujnost osmišljanja ciljev in sprejemanja hitrih odločitev v danih situacijah.

Petra Majdič je odbojkarjem na ogled in tudi otip prinesla tudi svoj kristalni globus in  'diamantno' bronasto medaljo z Olimpijskih iger v Vancouvru, ki jo je osvojila ravno s svojo jekleno voljo.  Ob zaključku treninga »jeklene volje« so odbojkarji kluba Fužinar prejeli tudi priznanja z avtogramom Petre Majdič.

Avtor: Skupina Sij

Read 1254 times Last modified on sreda, 23. oktober 2019, 07.43

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si