Klub

petek, 30. december 2016, 07.55

Naša igralca Ranc in Mori člana kadetske reprezentance Slovenije

Slovenska kadetska reprezentanca se te dni mudi na Madžarskem, kjer nastopajo na turnirju Mevza. Člana štirinajsterice sta tudi mlada igralca Fužinarja David Ranc in Žiga Mori. Ekipo takoj po novem letu čakajo še kvalifikacije za Evropsko prvenstvo v Franciji.

David Ranc in Žiga Mori sta pomembna člana mlajših ekip Fužinarja, nastopata večinoma v 3.DOL za ekipo Fužinar II, kjer nabirata pomembne izkušnje. Oba sta tudi že debitirala v 1.DOL, saj sta občasno tudi na tekmah prve ekipe, saj klub v prihodnosti zelo računa nanju.

V letošnjem letu sta dobila priložnost za dokazovanje tudi v kadetski reprezentanci Slovenije, za katero trenutno nastopata v Gyoru na Madžarskem. Turnir Mevza se je pričel 28. decembra, ko je Slovenija z 2:1 premagala Avstrijo. z domačo Madžarsko pa so naslednji dan izgubili s 3:0. Isti dan so odigrali polfinalno tekmo proti Češki, ki so jo izgubili tesno s 3:2. Zato jih danes čaka tekma za 3. mesto ob 11.00, po tekmi pa se vračajo domov. Takoj po Novem letu jih čakajo priprave in udeležba na kvalifikacijah za EP v Franciji.

Kadetska reprezentanca Slovenije: Ranc v dresu s številko 7, Mori pa 6.  Selektor reprezentance je Peter Možič, ki stoji desno.

Našima igralcema čestitamo za uvrstitev v reprezentanco, hkrati pa jim želimo dobre predstave tudi v slovenskem dresu.

OKF

Read 2021 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.29

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si