Klub

sreda, 30. september 2015, 20.32

Ekipe Fužinarja tik pred pričetkom sezone

Članska ekipa je odigrala zadnji pripravljalni turnir pretekli vikend v Italiji, v soboto pa že začenjajo sezono proti ACH Volleyu. Mladinci in kadeti pa so v petek odigrali pripravljalno tekmo z Mežičani.

Članska ekipa Fužinarja je tudi letos odpotovala na dvodnevni turnir v Repen pri Trstu, kjer je nastopila na tradicionalnem turnirju Bazoviških žrtev. Letos je potekal že kar 42. po vrsti, žal pa ekipa Fužinarja ni bila najbolj uspešna. Končala je na 4. mestu, a v uteho jim ostaja zmaga nad domačini, ki so na koncu osvojili prvo mesto. V prvi tekmi so odlično začeli proti Žirovnici, povedli z 1:0, nato pa so tri nize osvojili mladi igralci Žirovnice. V drugi tekmi je Fužinar s 3:2 premagal domačo Slogo Tabor, za katero v dvojni vlogi nastopa Gregor Jerončič (trener in igralec). To je bil tudi edini poraz domačih, ki so kot že rečeno na koncu osvojili prvo mesto. Drugi dan pa so odbojkarji izgubili še z ekipo Bassano Volley s 3:0, to pa je pomenilo, da je Bassano osvojil tretje mesto, Žirovnica pa je bila druga. Fužinar je nastopil brez dveh igralcev, saj sta sprejemalca Jež in Čuk tekme izpustila zaradi poškodb. Oba bosta pripravljena za sobotno tekmo z ACH Volleyem v Ljubljani.

Ekipa mladincev in kadetov pa se zavzeto pripravlja pod vodstvom trenerja Ježa. V petek so odigrali tekmo z Mežico, tokrat pa je bila boljša Mežica z 2:1. Kadete že ta vikend čaka zelo pomemben kvalifikacijski turnir. V nedeljo bodo nastopili v domači dvorani, kjer bodo igrali proti Mislinji in Hočam. Turnir se prične ob 10. uri. Vabljeni!

OK Fužinar

Read 1391 times Last modified on torek, 16. oktober 2018, 20.28

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si