Pretekli teden so ekipe Fužinarja s tekmami pričele v torek z gostovanjem druge ekipe v Mariboru. Slednji je tekmo dobil s 3:2. Prva ekipa je v gosteh pri Črnučah prišla do nove zmage in treh točk, danes pa so starejši dečki prišli do dveh točk na domačem turnirju.

Druga ekipa Fužinarja je v torek nastopila v Mariboru. Drugi ekipi obeh klubov sta prikazali borbeno predstavo, bolje pa so tekmo začeli domačini. V prvem nizu je ekipa Fužinarja imela težave na sprejemu, zato jim igra ni stekla. Po zaostanku z 1:0 so le zaigrali bolje, stabilizirali sprejem in dvignili realizacijo napada, zato so izenačili izzid na 1:1. Tretji in četrti niz sta bila zelo razburljiva in izenačena do zadnjih točk. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, Maribor II je dobil tretji niz s 25:23, Fužinar II pa četrtega s 26:24. Sledil je odločilni peti niz, ki so ga odbojkarji Fužinarja pričeli neodločno, kar so domači izkoristili. Povedli so kar s 13:0, ko so naši mladi odbojkarji le uspelo doseči prvo točko. Kljub temu se po velikem zaostanku niso predajali in so se borili do konca, a več kot do 6. točke jim ni uspelo priti. Za Fužinar II so nastopili: Tominc 18 točk, Hovnik Rožen 15, Merkač 10, Vučetić 7, Fink 6, Beondič 2, Verdnik 2, Hribernik 2, Krajnc K., Ranc, Krajnc A., Navodnik, Ramšak, trener Jež. V naslednjem krogu jih čaka koroški derbi s TAB Mežico, ki je trenutno vodilna ekipa 3.DOL vzhod. Tekma bo na Ravnah ob 16. uri.

Prva ekipa Fužinar Sij Metala Ravne je v 5. krogu 2.DOL gostovala v Črnučah. Dvoboj so igralci Fužinarja začeli odlično. Po vodstvu z 1:0 so nekoliko popustili, a kljub temu povišali prednost na 2:0. Tretji del igre so domači le zaigrali bolje in si v končnici priigrali 2 točki prednosti in zmanjšali zaostanek. A Fužinar ni popuščal in v četrtem delu igre zopet zaigral dobro in tekmo zanesljivo končal s 3:1. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića nastopili: Ranc, Golob, Levar, Lednik, Šavc, Adam, Primik, Ramšak, Tisovnik Enci, Mandl, Vučetić, Podričnik. Naslednja tekma čaka ekipo v soboto ob 19. uri, ko na Ravne prihaja Slovenska Bistrica. Vabljeni.

V nedeljo so na domačem parketu nastopili še starejši dečki. Poleg domače ekipe je nastopil še Maribor, Slovenska Bistrica pa se zaradi pomanjkanja igralcev turnirja ni udeležila, zato je obe tekmi izgubila brez boja. Edina odigrana tekma je bila Fužinar - Maribor. Uvodni niz so domači začeli zelo dobro in vodili skozi celoten niz. A v sami končnici so bili premalo odločni, individualna kakovost Mariborčana Bračka pa je rešila niz v korist gostov s 25:23. V drugem nizu so igralci Fužinarja popustili na sprejemu, zato jim ni uspelo prikazati prave igre, ki bi lahko zrežirala preobrat. Maribor je tekmo dobil z 2:0, za kar jim čestitamo. Kljub temu so igralci Fužinarja dokazali, da znajo igrati, kar bo pomembno za nadaljevanje prvenstva. Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Ranc 8 točk, Vertačnik 5, Krajnc 3, Navodnik 3, Pakar 2, Dobrodel, Drevenšek, Buhvald, Gabrovec, Hribernik in Mesner.

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.30

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 17.30-20.00, tor., sre., čet in pet. 17.30-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti