Prva in druga ekipa sta v preteklem vikendu odigrali gostujoči tekmi, tekme pa so se odločale šele v petem nizu. Prva ekipa je v petek zapravila vodstvo 2:0 in izgubila v Braslovčah s 3:2, druga ekipa je v soboto dobila tretjeligaški obračun proti Šempetru II s 3:2. Mlajše kategorije so to nedeljo bile proste.

V petek je članska ekipa gostovala v Braslovčah, kjer je odlično otvorila srečanje. V prvih dveh nizih so fantje odigrali zbrano, nato pa je sledil padec v igri. Slednji je pomagal domačinom, da so se vrnili v tekmo in znižali izzid na 1:2. Četrti niz je spet bolje odigral Fužinar in vodil praktično skozi celoten niz, nato pa v klučnih trenutkih ni bilo prave odločnosti in Braslovče so izenačile na 2:2. V petem nizu so domači hitro povedli, zato je bil trener Veličkovič primoran poskušati tudi z nekaj menjavami. Slednje so opravile svoje delo in zaostanek izničile, na 14:14 sta bili ekipi izenačeni. Nato so  bili napadalci Fužinarja po dveh odličnih podajah drugega podajalca Ramšaka neuspešni, zato so se Braslovče veselile zmage s 3:2. Za Fužinar so nastopili: Levar, Lednik, Šavc, Primik, Ranc, Golob, Adam, Podričnik, Glinšek, Mandl, Tisovnik Enci in Maklin. V naslednjem krogu bomo na Ravnah lahko spremljali derbi, v soboto ob 20. uri v goste prihaja SIP Šempeter.

Druga ekipa je v soboto že ob 14. uri gostovala v Šempetru. Tudi druga ekipa je odlično otvorila srečanje, zanesljivo dobila prva dva niza in povedla z 2:0. Nekoliko spremenjena postava v 3. nizu pa je odigrala preveč nezbrano in s prevelikim številom lastnih napak pomagala domačim do znižanja izzida. V četrtem setu je Fužinar spet prevzel pobudo, a v končnici so tudi sodniške odločitve krojile zaključek niza, zato je o zmagovalcu odločal peti niz. Tega pa so spet dobro odigral mladi igralci Fužinarja in vodili skozi celoten niz. Tudi v sami končnici so ostali mirni in si priborili drugo zaporedno zmago. Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Podričnik 15 točk, Tominc 12, Hribernik 11, Vučetić 8, Fink 7, Beondič 7, Merkač 4, Ramšak 1, Verdnik, Navodnik in libero Ranc. V naslednjem krogu bo na Ravnah odigrana tekma, ki bo odločala o visokem 3.mestu na lestvici 3.DOL vzhod, na Ravne prihaja Panvita Pomgrad II, tekma bo odigrana ob 17.00.

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.30

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 17.30-20.00, tor., sre., čet in pet. 17.30-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti