Ekipe OK Fužinar so še vedno zelo aktivne. Članska ekipa se zavzeto pripravlja na kvalifikacije za 1. ligo, na uradnih tekmovanjih za Državno prvenstvo pa se še vedno borijo ekipe mini in male odbojke ter starejših dečkov.

Ekipa mini odbojke je danes nastopila na turnirju v Mežici. Na zadnjem turnirju ekipi mini odbojke ni uspelo zmagati, zato tekmovanje nadaljujejo v repašažu. Ker so v Mežici osvojili 1. mesto z zmagami proti Mežici s 3:0, nato pa še z dvema zmagama z 2:1 proti Panviti in Ljutomeru. Ekipa v letošnji sezoni uspešno nastopa pod vodstvom trenerja Zmagaja, s tokratno zmago na turnirju pa so se uvrstili na turnir za končno 9. mesto v Državnem prvenstvu. Čestitamo ekipi za uspešen dan in zabeležene tri zmage! Enak potek sezone so imeli tudi igralci male odbojke in starejši dečki. Obe ekipi se bosta namreč borili za končno 9. mesto, saj sta prav tako padli na zadnjih stopničkah za uvrstitev v polfinale. O rezultatih in turnirjih slednjih pa bomo poročali, ko bodo le ti odigrani.

Največ pozornosti se trenutno namenja članski ekipi, ki se zavzeto pripravlja na kvalifikacijski tekmi za povratek med prvoligaše. Nasprotnik bo Krka, s katero je Fužinar v zadnjih sezonah odigral številne izenačene tekme. Tekmi sta na sporedu 5. in 12. maja, prva bo v Novem mestu, druga na Ravnah. Nekoliko težav pri pripravi ekipe Fužinarja povzročajo le vzporedne akcije mladinske reprezentance, kjer so aktivni kar trije člani Fužinarja. David Ranc, Kaj Glinšek in Žiga Mori se bodo na treninge vrnili šele po prvomajskih praznikih, tako da bo ekipa popolna v samem sklepnem delu priprav. Kljub temu so člani zelo aktivni na pripravljalnih tekmah. Pomerili so se že s Hočami, kjer so sicer izgubili, v tem tednu pa jih čaka še tekma s Triglavom iz Kranja. Že sedaj vas vljudno  vabimo na odločilno 2. tekmo, ki bo 12. maja na Ravnah. Z glasnimi navijači nam bo lažje uspelo!

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.30

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 17.30-20.00, tor., sre., čet in pet. 17.30-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti