Članska ekipa Fužinar Sij Metala je z  zmago v Žužemberku napravila zadnji korak do potrditvi drugega mesta v 2.DOL, s čimer so si priigrali dodatne kvalifikacije za morebiten ekspresen povratek med prvoligaše. Na zadnji stopnički je padel Žužemberk s 3:0. Danes pa so se z dvema zmagama iz Murske Sobote vrnili tudi starejši dečki, ki so bili uspešni na zadnjem turnirju A lige.

Članska ekipa je tekmo zadnjega kroga odigrala že v torek v Žužemberku, saj ima mladinska reprezentanca Slovenije priprave, član slednje pa ja tudi naš član Kaj Glinšek. Fužinar je na tekmi krenil odločno, čeprav z igro ni blestel. Kljub temu je uspel prvi niz dobiti brez težav. Tudi v drugem nizu so Ravenčani kontrolirali potek srečanja in povedli z 2:0. Zadnji niz so domači igralci Žužemberka zaigrali nekoliko bolje, a preobrata niso zmogli, zato se je Fužinar veselil zmage s 3:0. Že po drugem nizu pa je bilo jasno, da so potrdili drugo mesto na lestvici 2.DOL, zato sedaj čakajo na nasprotnika v kvalifikacijah. To sta lahko Krka ali pa GEN-I Volley, ki se bosta do zadnjega kroga skušali izogniti direktnemu izpadu iz 1.DOL. Za Fužinar so v Žužemberku pod vodstvom trenerja Veličkovića nastopili: Lednik, Šavc, Ranc, Levar, Tisovnik Enci, Glinšek, Libnik, Jež, Golob, Adam in Primik. To je bila zadnja tekma v 2.DOL v letošnji sezoni, člansko ekipo pa sedaj čakajo priprave na kvalifikacije. Odigrani bosta dve tekmi, prva bo 5. maja v gosteh, druga pa 12. maja na Ravnah.

Danes so pod vodstvom trenerja Ježa v Murski Soboti nastopili starejši dečki, ki so odigrali zadnji krog A lige. Zabeležili so dve zmagi z 2:0 proti Hočam in Šempetru, a zaradi slabših prvih treh turnirjev to ni bilo dovolj za uvrstitev v polfinale. Zmanjkalo jim je tudi malo sreče na prvih turnirjih, zato bodo nastopili na turnirju za razvrstitve od 9. do 12. mesta. A ekipa je skozi sezono zelo napredovala, zato se za prihodnost odbojke na Ravnah ni bati. Prav ta generacija bo v prihodnjih letih zagotovo pisala zgodbe o uspehu! V Murski Soboti so nastopili naslednji igralci: Hovnik Rožen 27 točk, Hribernik 15, Vertačnik 8, Fink 6, Verdnik 5, Beondič 4, Špenger 1, Ranc 2, Krajnc A. 1 in Krajnc K.. 

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.15

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 18.00-20.00, tor., sre. in pet. 17.30-19.30, pet. 18.00-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti 

Delite spletno stran

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Piškotki

Spletna stran uporablja za boljšo uporabniško izkušnjo t.i. piškotke (ang. 'cookies'). Za pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani vas prosimo, da dovolite uporabo in prenos piškotkov na vašo napravo.

Politika zasebnosti

Zakon EU o piškotkih


Zavrnili ste piškotke, zato določene funkcije spletne strani ne delujejo. Ali se želite ponovno odločiti?


Dovolili ste uporabo piškotkov. Dejanje lahko povrnete s klikom na gumb.