Ekipe Fužinarja so bil tudi tokrat zelo aktivne. Članska ekipa se iz gostovanja iz Žirovnice vrača z zmago 3:0, druga ekipa je z enakim rezultatom izgubila v Radenci, ekipi mini odbojke pa je le malo zmanjkalo do uvrstitve v polfinale državnega prvenstva.

Člani so pravkar odigrani krog gostovali v Žirovnici, kjer so brez večjih težav slavili s 3:0 in si priigrali nove tri točke na lestvici 2.DOL, kjer zasedajo drugo mesto. Za slednje bo do konca prvenstva velika borba, zato bo potrebno zmagati še obe preostali tekmi. V soboto doma proti Črnučam ACH II in zadnjo tekmo, ko ekipa gostuje v Žužemberku. Fužinar ima točko prednosti pred Šempetrom, ki igra le še eno tekmo, ter tri točke prednosti pred Framom, ki pa ima boljše količnike, zato bi v primeru enakega števila točk bil v boljšem položaju. Zato bo ekipa poskušala zadnji dve tekmi zmagati, s čimer bi razblinili vse dvome o drugouvrščeni ekipi. Slednja namreč igra kvalifikacije za uvrstitev v 1.DOL oz dve tekmi s predzadnjo ekipo prve lige. Zato vas vabimo v čim večjem številu, da nas pridete spodbujati na zadnjo domačo drugoligaško tekmo v soboto ob 19. uri.

Druga ekipa je gostovala v Radencih. Slednjim je le malo zmanjkalo do uvrstitve v 2.DOL, a motivacije v tekmi s Fužinarjem II jim ni manjkalo. Naj omenimo, da v ekipi Radencev igra kar nekaj bivših igralcev Pomgrada, kjer so dolga leta nastopali v prvi ligi. Dvoboj je naša druga ekipa začela pogumno in odigrala zelo dober niz. Dobri so bili na sprejemu in v napadu, a domači so krenili v tekmo izjemno zbrano. Odlično so sprejemali in bili v napadu izjemno učinkoviti. Slednje je v prvem nizu naredilo razliko, zato so domači povedli z 1:0. Drugi niz je bil veliko bolj izenačen, saj so domači glede na prvi niz slabše napadali. Fužinar se je boril in igral dobro, a vseeno so do set žoge prišli domači. Fužinarju je skoraj uspel preobrat, saj so se priližali na 24:23, a nato z napako v protinapadu poklonili točko in drugi niz domačim. V tretjem pa je igra Fužinarja II padla, zato so priložnost dobili tudi vsi igralci s klopi, ki so sicer prikazali dobro borbo. Zato je lahko ekipa kljub porazu s 3:0 Radence zapustila dvignjenih glav, saj so prikazali borbeno predstavo. a nasprotnik je na tej tekmi bil boljši. Za drugo ekipo so nastopili: Podričnik 7, Maklin 6, Slemenik 4, Tominc 3, Ramšak 3, Hovnik Rožen 1, Hribernik, Ramšak, Primik, Ranc, Merkač, Vučetić. Zadnja tekma v 3.DOL čaka ekipo v soboto ob 16. uri, ko na Ravne prihaja TAB Mežica. Vabljeni!

V soboto so bili aktivni tudi igralci mini odbojke. Pod vodstvom trenerja Zmagaja so nastopili v Framu, kjer so si poskušali priboriti vstopnico za polfinale in nastope med najboljšimi osmimi ekipami Državnega prvenstva. V prvi tekmi so s 3:0 premagali Fram, nato pa v tretji tekmi z enakim rezultatom izgubili proti Mariboru. A odločala je druga tekma z Braslovčami, ki se je končala v prid slednjih z 2:1. Naši najmlajši so se dobro borili, z malo sreče bi lahko bil rezultat tudi drugačen. Ekipi čestitamo za borbeno predstavo in jim želimo čim več uspeha v bojih za mesta.

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.15

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 18.00-20.00, tor., sre. in pet. 17.30-19.30, pet. 18.00-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti 

Delite spletno stran

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Piškotki

Spletna stran uporablja za boljšo uporabniško izkušnjo t.i. piškotke (ang. 'cookies'). Za pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani vas prosimo, da dovolite uporabo in prenos piškotkov na vašo napravo.

Politika zasebnosti

Zakon EU o piškotkih


Zavrnili ste piškotke, zato določene funkcije spletne strani ne delujejo. Ali se želite ponovno odločiti?


Dovolili ste uporabo piškotkov. Dejanje lahko povrnete s klikom na gumb.