V preteklem tednu se je v prvi ekipi zgodilo marsikaj. Vodstvo kluba se je odločilo prekiniti pogodbe z obema Srboma Dojčilovićem in Rakićem, tako da bo Fužinar do konca sezone igral le z domačim kadrom. Ekipo so dopolnili mlajši igralci iz mladinske šole. Kljub temu je bila ekipa Fužinarja zanesljivo boljša od Calcit Volleya II s 3:1.

V tem tekmovalnem vikendu so bili na parketu le igralci prve ekipe. Prvič so nastopili z domačo zasedbo, a to se na igri in tudi rezultatu ni kaj prida poznalo. Pod vodstvom trenerja Veličkovića so nastopili: Lednik, Šavc, Levar, Ranc, Valentan, Glinšek, Libnik, Golob, Tisovnik Enci, Primik, Adam in Jež. V prvem nizu so domači krenili odlično in si hitro priigrali visoko vodstvo, ki so ga do konca niza le še povečevali in ga na koncu osvojili s 25:14. Gostje so se v drugem nizu zbrali, bolje servirali, domači pa so se nekoliko uspavali, zbudili pa so se šele v končnici. A kaj več kot približanje nasprotniku niso uspeli, gostje so z dobljenim drugim nizom s 25:22 izenačili tekmo na 1:1. A v nadaljevanju so mladi igralci Fužinarja prikazali boljšo igro in zanesljivo dobili zadnja dva niza s 25:15, s tem pa zabeležili že štirinajsto zmago v sezoni. Čestitke ekipi za nove tri točke.

Naslednja tekma čaka Fužinar v petek, ko gostujejo v Mariboru pri ekipi PRO Volley.

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.15

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 18.00-20.00, tor., sre. in pet. 17.30-19.30, pet. 18.00-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti 

Delite spletno stran

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Piškotki

Spletna stran uporablja za boljšo uporabniško izkušnjo t.i. piškotke (ang. 'cookies'). Za pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani vas prosimo, da dovolite uporabo in prenos piškotkov na vašo napravo.

Politika zasebnosti

Zakon EU o piškotkih


Zavrnili ste piškotke, zato določene funkcije spletne strani ne delujejo. Ali se želite ponovno odločiti?


Dovolili ste uporabo piškotkov. Dejanje lahko povrnete s klikom na gumb.