Članska ekipa Fužinar Sij Metala Ravne je v tem tednu odigrala tekmi zadnjih dveh krogov 2.DOL. Že v sredo je zmagala v Ljubljani proti Črnučam ACH II s 3:0, v soboto pa je na domačem parketu s 3:1 premagala še Žužemberk. S pomembnimi šestimi točkami ostajajo tik pod vrhom, od željenega mesta so oddaljeni le 3 točke.

Fužinar je v sredo igral v Ljubljani proti neugodni ekipi Črnuče ACH II. S pravim pristopom je ekipa suvereno otvorila tekmo. Z zanesljivim sprejemom in dobrim servisom so razblinili dvome o zmagovalcu prvega niza. Bolj izenačen je bil drugi niz, a v končnici so igralci Fužinarja prikazali dobro igro in povedli z 2:0. V tretjem nizu pa je stekla še igra v bloku, zato je Fužinar zasluženo slavil s 3:0 in osvojil nove tri točke.

Že nekaj dni kasneje pa jih je čakala nova neugodna ekipa, tokrat na domačem parketu. Pomerili so se z Žužemberkom. Pri niz so po slabši igri domačih osvojili gostje in povedli z 1:0. V drugem so uspeli bolje odigrati domači in ekspresno izenačili na 1:1. Pravo dramo pa so lahko gledalci spremljali v tretjem nizu, ko so gostje že imeli set žogo pri 24:23. A domači se niso predajali, uspel jim je preobrat in zmaga v tretjem setu s 27:25. Četrti niz je bil v začetku izenačen, a v drugem delu so Fužinarjevi igralci dvignili ritem igre in dobili še četrti niz in s tem tekmo. Z novimi tremi točkami ostajajo tik pod vrhom, zato jih bo v drugem delu prvenstva čakala velika borba za 1.mesto in neposredno uvrstitev v 1. DOL. Potrebno bo vnovčiti tudi prednost domačega parketa, zato se ekipa optimistično podaja na krajši odmor. Med prazniki bodo namreč trenirali v zmanjšanem obsegu, s 3. januarjem pa se ekipa začne pripravljati na drugi del prvenstva.

Vsem navijačem in podpornikom kluba želimo prijetne Božično Novoletne praznike in veliko uspeha v prihajajočem letu!

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.15

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 18.00-20.00, tor., sre. in pet. 17.30-19.30, pet. 18.00-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti 

Delite spletno stran

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Piškotki

Spletna stran uporablja za boljšo uporabniško izkušnjo t.i. piškotke (ang. 'cookies'). Za pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani vas prosimo, da dovolite uporabo in prenos piškotkov na vašo napravo.

Politika zasebnosti

Zakon EU o piškotkih


Zavrnili ste piškotke, zato določene funkcije spletne strani ne delujejo. Ali se želite ponovno odločiti?


Dovolili ste uporabo piškotkov. Dejanje lahko povrnete s klikom na gumb.