Članska ekipa Fužinar Sij Metala Ravne je v tem tednu odigrala tekmi zadnjih dveh krogov 2.DOL. Že v sredo je zmagala v Ljubljani proti Črnučam ACH II s 3:0, v soboto pa je na domačem parketu s 3:1 premagala še Žužemberk. S pomembnimi šestimi točkami ostajajo tik pod vrhom, od željenega mesta so oddaljeni le 3 točke.

Fužinar je v sredo igral v Ljubljani proti neugodni ekipi Črnuče ACH II. S pravim pristopom je ekipa suvereno otvorila tekmo. Z zanesljivim sprejemom in dobrim servisom so razblinili dvome o zmagovalcu prvega niza. Bolj izenačen je bil drugi niz, a v končnici so igralci Fužinarja prikazali dobro igro in povedli z 2:0. V tretjem nizu pa je stekla še igra v bloku, zato je Fužinar zasluženo slavil s 3:0 in osvojil nove tri točke.

Že nekaj dni kasneje pa jih je čakala nova neugodna ekipa, tokrat na domačem parketu. Pomerili so se z Žužemberkom. Pri niz so po slabši igri domačih osvojili gostje in povedli z 1:0. V drugem so uspeli bolje odigrati domači in ekspresno izenačili na 1:1. Pravo dramo pa so lahko gledalci spremljali v tretjem nizu, ko so gostje že imeli set žogo pri 24:23. A domači se niso predajali, uspel jim je preobrat in zmaga v tretjem setu s 27:25. Četrti niz je bil v začetku izenačen, a v drugem delu so Fužinarjevi igralci dvignili ritem igre in dobili še četrti niz in s tem tekmo. Z novimi tremi točkami ostajajo tik pod vrhom, zato jih bo v drugem delu prvenstva čakala velika borba za 1.mesto in neposredno uvrstitev v 1. DOL. Potrebno bo vnovčiti tudi prednost domačega parketa, zato se ekipa optimistično podaja na krajši odmor. Med prazniki bodo namreč trenirali v zmanjšanem obsegu, s 3. januarjem pa se ekipa začne pripravljati na drugi del prvenstva.

Vsem navijačem in podpornikom kluba želimo prijetne Božično Novoletne praznike in veliko uspeha v prihajajočem letu!

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.30

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 17.30-20.00, tor., sre., čet in pet. 17.30-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti